Bolig i Svogerslev

Drømmer du om at bo i en by, hvor man hilser på hinanden? Hvor børnene kan cykle i skole, og du kender naboerne? Svogerslev kan være byen for dig. Med en lejebolig i Svogerslev kommer du ud i en mindre by på 4267 indbyggere, men som kun ligger 5 km fra Roskilde. Du har dermed alt, hvad du skal bruge i Roskilde by, men kan trække dig fra byens larm og kaos til et roligt sted, hvor børnene kan vokse op og være trygge. 

Svogerslev er også tæt på naturskønne områder, så du får alt, hvad du kunne ønske dig. Svogerslev sø, Lynghøj søerne og Kattinge sø er smukke områder rigt på fugleliv og med skov eller bakker omkring. 

Måske er du træt af at bo i lejlighed til leje i Roskilde, men har ikke råd til at købe et hus i byen. Med et rækkehus i Svogerslev får du mere plads, og du kommer ud fra byen og bor der, hvor du kan mærke dig selv og roen omkring dig. 

Rækkehus i Svogerslev til leje

I Svogerslev kan du bo i et rækkehus, hvor der bliver plads til alle familiens medlemmer. Måske har I drømt om, at børnene kan få deres eget værelse, og det bliver muligt med et rækkehus i Svogerslev! I kan stifte bekendtskab med de andre naboer på vejen, hvor der måske bliver holdt vejfest, og børnene kan få nye venner. Måske er I så heldige, at I finder venskaber for livet i jeres nye by. Svogerslev har flere skoler og børnehaver samt boldklub og lægehus. Der findes ikke så mange butikker, men med Roskilde 5 km væk, kan du finde alt, hvad du skal bruge i den større by. 

Når du flytter i rækkehus, får du mere plads og en lille have. Du undgår samtidig at skulle fikse alt, der går i stykker. Når du selv køber hus, følger der mange bekymringer med. Det er ikke tilfældet med en bolig til leje. Når du flytter ind i en bolig til leje i Svogerslev, har du også muligheden for at tjekke området ud, inden du sætter dig fast på et særligt område, en bestemt by eller hus. Du får friheden til at flytte igen, når du ønsker det. 

Det kan være en stor hjælp for dig, der endnu ikke er fast besluttet på, hvor du skal slå dig ned de kommende år. Hvis du har svært ved at finde en bolig i Svogerslev, kan du tilmelde dig BoligMatcher.

Du modtager en mail, så snart nye boliger bliver slået op i området. Det giver dig et forspring, og du behøver ikke tjekke boligsider i tide og utide. Beskeden kommer til dig, så snart muligheden er der. Det er super nemt for dig! Held og lykke med at finde din kommende bolig i Svogerslev.