Syddjurs Kommune

Leder du efter ny lejebolig i Syddjurs Kommune? Har du planer om at flytte til det midtjyske, men har brug for lidt mere information om, hvad Syddjurs Kommune er for en størrelse, og hvad kommunen kan gøre for dig? SĂĽ lĂŚs videre her pĂĽ siden, og vi giver dig en masse spĂŚndende informationer omkring kommunen, og hjĂŚlper dig til at finde den helt rigtige lejebolig i Syddjurs Kommune.

Syddjurs Kommune ligger i Region Midtjylland og opstod ved sammenlÌgningen af Ebeltoft Kommune, Midtdjurs Kommune, Rosenholm Kommune og Rønde Kommune i 2007. I dag er der lidt mere end 43.000 indbyggere i kommunen. Byen med flest indbyggere i Syddjurs Kommune er Ebeltoft med lidt mere end 7.000 indbyggere. De to efterfølgende er Hornslet og Rønde, der har henholdsvis 6.000 og 3.000 beboere.

Byerne er ikke sĂĽ store som mange andre steder i landet, og du vil derfor opleve en masse ro og natur i kommunen. Dog er der ikke langt til storbyen, hvis du savner energi og at mĂŚrke storbyens puls. Med letbanen tager det kun 30 min. at krydse kommunegrĂŚnsen, hvis du har job i Aarhus eller skal med familien pĂĽ shoppingtur. Du kan derfor bĂĽde nyde den smukke natur og blive bymenneske, nĂĽr du har brug for det, ved at bosĂŚtte dig i Syddjurs Kommune. 

Alt, du skal vide om byen Ebeltoft 

Ebeltoft ligger helt ud til vandet, og du vil derfor altid kunne nyde en god havudsigt. Byen er den eneste østjyske havneby med en havn der er vestvendt. Ebeltoft er kendt for sine smĂĽ, hyggelige gader med bindingsvĂŚrkshuse. Du bliver mødt af smukke omgivelser med alt fra Det Gamle RĂĽdhus til FarvergĂĽrden fra 1700-tallet. 

Ebeltoft er den største turistby i Syddjurs Kommune, og da fĂŚrgeforbindelserne gĂĽr direkte til SjĂŚlland, er der ofte besøgende fra hele landet. Der er derfor altid gang i gaderne med mennesker, der gĂĽr tur og kigger pĂĽ de mange sevĂŚrdigheder. GĂĽr du en tur rundt i Ebeltoft, vil du ogsĂĽ opleve de mange butikker og restauranter, der har alt, hvad hjertet begĂŚrer. 

Sü er du pü udkig efter en lejebolig i Syddjurs Kommune, hvor omgivelserne aldrig bliver kedelige, og hvor kultur og underholdningsmulighederne er endeløse? Har du brug for offentlige transportforbindelser til büde Aarhus og SjÌlland? Sü er en lejebolig i Ebeltoft müske lige noget for dig! Du kommer til at bosÌtte dig i en by fyldt med kultur, flotte omgivelser og underholdningsmuligheder lige uden for døren.

Fantastiske lejeboliger i Syddjurs Kommune

Der er masser af muligheder, nür det kommer til at finde drømmeboligen i Syddjurs Kommune. Du finder alt fra studieboliger til lejligheder og huse, der kan holde større familier. Leder du efter et sted med mere ro og masser af rig natur, som du kan boltre dig i? Sü er denne kommune lige noget for dig. Med offentlig transport, der hurtigt sender dig til de nÌrliggende storbyer, har du büde byliv og universitetsuddannelse lige ved hünden.

Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at pendle fra Syddjurs til Aarhus. Kommunen har cirka 10.000 indbyggere, der pendler til arbejde hver dag. Derudover finder du ogsü et prisniveau, der er vÌsentlig lavere end i Aarhus. Kvadratmeterprisen er faktisk over 50 procent lavere i Syddjurs Kommune end i Aarhus.

Er du vild pĂĽ natur og spĂŚndende fritidsaktivitet? SĂĽ har du i Syddjurs Kommune Danmarks største ”naturlegepladser”. Her dyrkes alle former for sport og hobbyer. Hvis du er til kitesurfing, mountainbike eller langdistanceløb, finder du her en fantastisk natur at gĂĽ pĂĽ opdagelse i. Med en lejebolig i Syddjurs Kommune fĂĽr du altsĂĽ det bedste fra begge verdener – du er omgivet af natur, men storbyen er lige i nĂŚrheden.  

Find din drømmebolig i Syddjurs Kommune her 

Det kan ofte vĂŚre vanskeligt at finde den rigtige lejebolig, nĂĽr man skal flytte til et nyt sted. Derfor forsøger vi her hos BoligZonen at gøre det sĂĽ let for dig som muligt. Vores hjemmeside er spĂŚkket med mange forskellige lejeboliger af alle slags. Du finder bĂĽde parcelhuse, lejligheder, studieboliger, huse og meget mere. 

Du kan hurtigt gøre søgningen pü drømmeboligen lidt lettere ved at anvende vores søgefunktioner. Sü er du nemlig sikker pü, at du kun für vist lejeboliger, der ligger inden for dit budget og opfylder dine krav til størrelse, antal vÌrelser osv. Pü den müde er vi sikre pü, at du hurtigst muligt finder den rette lejebolig. Vi holder os hele tiden opdateret og forsøger at gøre boligsøgningsprocessen sü nem og sikker for dig som muligt.

Skulle du i stedet vĂŚre interesseret i at udleje din bolig? SĂĽ er BoligZonen det helt rigtige valg. Vi sørger for, at din bolig bliver set af de rigtige mennesker, og det eneste, du skal gøre, er at oprette en udlejeannonce hos os. 

Her hos BoligZonen ønsker vi dig held og lykke med boligjagten. Vi hüber, du finder din drømmebolig hurtigt og nemt!