Slut med ferie på Sydfyn – nu kan du bo her

Elsker du at tage på ferie på Sydfyn? Det er der mange, der gør. Nu kan du finde en lejebolig på Sydfyn, så du kan bo her og nyde godt af omgivelserne hver dag. Sydfyn er meget populært, og det er der flere grunde til. Du finder utrolig smuk natur, og der er et rigt kunst- og kulturmiljø. Desuden finder du vingårde, hvor du kan smage lokale vine og andre lækre specialiteter. Sydfyn og det sydfynske øhav er nogle af Danmarks naturskatte. Det er et område rigt på natur og oplevelser, og samtidig får du masser af mulighed for fred og ro. Med en lejebolig på Sydfyn kan du dagligt nyde alt det gode, som området byder på. Læs med her og bliv klogere. 

8 ting du kan når du bor på Sydfyn

  1. På Sydfyn er der masser at tage sig til. For eksempel kan du besøge de sydfynske øer såsom Tåsinge og Thurø. De to nævnte øer kan du køre til, men du kan også sejle til nogle af de andre øer. Øerne er fuld af skøn natur, og på Tåsinge kan du besøge Valdemars slot eller se det store californiske fyrretræ. Mange har sommerhus på Tåsinge, og det er helt klart værd at tage en weekend eller en uge på ferie her. 
  2. Elsker du at vandre? Øhavstien er den perfekte vandrerute til dig! Det er en af Danmarks længste vandreruter med 220 km vandresti omkring det sydfynske øhav. Du får en smuk vandreoplevelse.
  3. Besøg Svanninge bakker. De berømte bakker er berømte af en årsag. Det er et utroligt smukt naturområde, og det er blevet afbildet af utallige kendte malere. Det er et af de største naturområder på Fyn. Man kalder det ”de sydfynske alper”. Det er måske så meget sagt, men en smuk udsigt, det får du! Det er også muligt at cykle på mountainbike eller løbe en tur. 
  4. Prøv den sydfynske jernbane. Her får du indblik i et udsnit af historien, og du finder en historisk tidslomme. Hvis du har børn, er det oplagt at besøge jernbanen, hvor du kommer til at opleve 30 minutters historieundervisning, mens du ser smuk natur ud af vinduet. 
  5. Vandsport, sejlads, fiskeri, cykleture, vandreture – Det er nemt at være aktiv på Sydfyn. Med masser af smuk natur kan du nemt holde dig aktiv, og der er rig mulighed for at dyrke vandsport, eller hvad du ellers elsker at lave i din fritid. 
  6. Svendborg, Lundeborg, Faaborg – Sydfyn har de hyggeligste og mest charmerende byer, som der er værd at besøge. Der er også mange små landsbyer, som har hyggelige gamle bindingsværkshuse. 
  7. Egeskov slot er værd at besøge året rundt, men særligt i forbindelse med Heartland, som er en festival med koncerter, kunst og talks. Her kan du virkelig nyde alle de spændende inputs du får i smukke omgivelser. 
  8. Langeland og Ærø er også lige rundt om hjørnet, og her kan du opleve unik natur, charmerende byer og kunstneriske miljøer. Særligt om sommeren er der et specielt miljø, som du kan være en del af. 

Med en bolig på Sydfyn får du mulighed for at nyde godt af alle disse seværdigheder, og du kan finde et hus til leje til rimelige priser. Så snart du kommer ud fra de store byer, finder du noget, der er til at betale. Et hus til leje på Sydfyn giver dig mulighed for at få plads nok til hele familien, og du kan finde ud af, om Sydfyn er noget for dig. Vi er dog ikke i tvivl – vi tror, du vil elske det.