Lejebolig Taastrup

Taastrup eller Tåstrup er en fodstad til København og ligger i Høje-Taastrup Kommune under Region Hovedstaden. Byen ligger øst for den gamle landsby Høje-Taastrup, men er i dag smeltet sammen med Taastrup. Byen har omkring 35.000 indbyggere.

Taastrup ligger kun 20 min. fra København og er de senere år blevet mere og mere attraktiv med den gode placering, gode og fornuftige priser på ejer- og lejeboliger, byliv, og naturskønne områder. Især mange børnefamilier vælger byen, fordi de ikke behøver gå på kompromis med beliggenhed. 

Med en lejebolig i Taastrup får du også en masse dejlig natur omkring dig. Taastrup har mange naturområder at tilbyde byens borgere og af de mere kendte kan Vestskoven og Hedeland nævnes. På en solskinsdag danner de rammerne for en masse udendørsaktiviteter med gå-, løbe og cykelruter.

Trafik til og fra Taastrup

Taastrup har en ideel placering i forhold til de gode motorveje og togforbindelser til og fra byen. Det er let for dig som studerende og dig som pendler, som har behov for at komme til og fra arbejde og studie. De gode trafikmuligheder giver ligeledes mulighed for at nå til de mange omkringliggende byer hurtigt og nemt. Af byer der ligger tæt på er byerne Roskilde, Ringsted, Køge og hele Københavns Kommune.

Taastrup ligger inde på hovedstadsområdet og har dermed også en S-togsforbindelse. Med S-toget kommer du på vej ind mod København igennem byerne Albertslund, Glostrup, Brøndbyøster, Rødovre og Hvidovre.

Studerende i Taastrup

Tæt på Taastrup og på kun 10 min. er du på Roskilde Universitet (RUC), der ligger ved Trekroner St. Også flere der studerer i København pendler frem og tilbage fra Taastrup, da Indre By kan nås på 28 min. Mange studerende vælger at finde et værelse til leje eller en studiebolig i byen.

Bo i Taastrup

Med en lejebolig i Taastrup kommer du til at bo i en moderne og mangfoldig by med mange muligheder indenfor uddannelse, fritidsaktiviteter og kulturliv. Du vil komme til at opleve, at du er en del af et lokalsamfund med nærvær. 

I Taastrup kommer du til at bo omkring både børnefamilier, singler og par. Gennemsnitsalderen i byen er mellem 30 og 49 og overvægten er singler og familier. Børnefamilierne beskriver byen som et godt sted at opdrage børn, fordi der er mere plads at boltre sig på og de gode indkøbsmuligheder – mens der stadig er mere fred og ro end der er i København.

Der er flere grunde til den stigende tilstrømning til byen, men en af dem er de gode og attraktive lejeboliger, som man finder i byen. De har gode placeringer, rolige omgivelse og ikke mindst de lavere priser, som gør det muligt at få drømmeboligen – det sammen med en god placering ift. shopping, indkøb og transport.

Et par nyere byggerier som er værd at tage et kig nærmere på er Dorphs Allé, Skjeberg Allé og Agerhusene.

Dorphs Allé

Byggeriet byder på 15 lækre rækkehuse og lejligheder. Byggeriet fremstår moderne og i god kvalitet. Det ligger i villakvarteret Pip-kvarteret, som består af et hyggeligt område med egen sø og stisystemer. Derudover er det tæt på Taastrup Hovedgade, hvor du finder butikker og caféer i gå-afstand.

Ud af de 15 boliger er 9 af dem rækkehuse på 121 kvadratmeter i 2 plan. Alle rækkehusene har egne gårdhaver og lyse og rummelige rum.

De 6 lejligheder er på omkring 70 kvadratmeter med egen udgang til altan eller gårdhave.

Skjeberg Allé

Byggeriet på Skjeberg Allé består af 36 moderne. Boliger, fordelt på 24 lejligheder på 90 kvadratmeter og 12 rækkehuse på 112 kvadratmeter. 

Til rækkehusene og lejlighederne i stueplan hører terrasser til, men lejlighederne på 1. sal har store altaner. Alle boligerne vender ind mod et fælles grønt område.

Boligerne er meget attraktive for de ligger centralt, har mange nye og lækre boliger, er børnevenlige og har grønne områder omkring sig.

Agerhusene

Agerhusene ligger også på Skjeberg Allé og byder på intet mindre end 176 lejeboliger i forskellige størrelser fra 67-105 kvadratmeter. Byggeriet ligger tæt på Shoppingcenter. City 2, hvor du både finder indkøbsmuligheder, shopping, fitness og specialbutikker.

Agerhusene består af otte klyngehuse og fremstår lyse og funktionelle med store altaner eller terrasser. Derudover har byggeriet også to store grønne gårdområder og byder generelt på nogle dejlige rammer for familielivet.

Hvordan finder jeg en lejebolig i Taastrup?

Det kan være tidskrævende at finde en lejebolig i Taastrup. Vi anbefaler dig derfor, at du starter din boligsøgning så hurtigt som muligt. Hos BoligZonen har vi gjort det nemmere for dig som boligsøgende, ved at samle alle ledige lejeboliger på Taastrup. Husk at bruge filtrering i din boligsøgning, så den bliver så præcis som mulig.

Du kan også oprette en BoligMatcher, som løbende opdaterer dig på nye lejeboliger i lige præcis det område, som du søger bolig. 

Hvad koster en lejebolig i Taastrup?

En lejebolig i Taastrup koster i gennemsnit omkring 8.800 kr./mdr. Der er selvfølgelig forskel på, hvilken type lejebolig du leder efter. Gennemsnitsprisen på værelser og huse ligger mellem 2.900 kr./mdr. og 15.000 kr./mdr., mens lejligheder ligger på mellem 4.000 kr./mdr. og 14.000 kr./mdr. 

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen finder du et bredt udvalg af lejeboliger i Taastrup – men finder du ikke det du søger, men stadig gerne vil finde noget i København, har vi også boliger der. Vi gør alt hvad vi kan, for at alle boligannoncer på forhånd er godkendt af vores kundeservice, for at du slipper for bekymringer og kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig i Taastrup.

Har du specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig i Taastrup, kan du hurtigt og nemt benytte vores søgefunktion. Her kan du vælge den boligtype, som passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen til at definere størrelse, husleje og kvadratmeter på din kommende drømmebolig i Taastrup. 

Hvis du gerne vil være nogle af de første der ser nye lejeboliger, kan du nemt og hurtigt oprette en BoligMatcher og automatisk få en mail, når der dukker nye lejeboliger op i Taastrup.

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en lejebolig i Taastrup på BoligZonen.