Find en lejebolig på Thurø

Er du træt af stress og storbylarm? Vil du gerne bo i naturen og have tid til familien, din hobby eller til dig selv? Thurø kan være stedet for dig! Thurø er blot 7,5 km2 stor. Øen er dermed overskuelig og fuld af smuk natur. Hvis du får brug for at se flere mennesker eller opleve mere, ligger Tåsinge og Svendborg tæt på. Via en bro er Thurø forbundet med Fyn. Du bliver derfor ikke øboer for alvor. 

På øen bor 3500 indbyggere, og der er et meget unikt sammenhold. Du kommer derfor til at bo omkring mennesker, som bekymrer sig om dig og som vil lære dig at kende. Det er godt naboskab. 

Thurø er en smuk ø med smukke kyststrækninger, skovområder, strande og masser af idyl. Hvis du er klar på at finde en lejebolig på Thurø, kan du lede på BoligZonens side. Hvis det skulle ske, at du ikke finder drømmeboligen, kan du tilmelde dig BoligMatcher. Du får svar, så snart nye boliger på Thurø bliver slået op.

Glæd dig til flot natur når du flytter i bolig på Thurø

Thurø er som sagt en charmerende ø. Smørmosen strand er ét af de områder. Stranden ligger på østkysten ud mod Storebælt og har en høj gennemsnitstemperatur om sommeren. Her kan børnene boltre sig i vandet, da stranden er meget børnevenlig. Den har en 40 meter lang badebro, og tæt på kan du spille minigolf eller boldspil. 

Gambøt lystbådehavn er en naturskabt havn, hvor vandet er 3 meter dybt. Her står en masse fiskerhytter langs havnen, og de har alle sort tjære beklædning, men er stadig meget forskellige. Det er et syn værd. 

Du finder også 45 hektar skov, som kaldes Fredskov. Der er både bøgeskov og granskov. Der er mange stier gennem skoven, så du ikke farer vild. Mange går på svampejagt om efteråret. 

På Thurø har du bager og dagligbrugs. Udover den smukke natur er det allerbedste nok de mennesker, som bor på Thurø. De er et kendskab værd. På Thurø er der et unikt sammenhold, og man kommer hinanden ved. Hvis det lyder som noget for dig, kan du finde et hus til leje på Thurø, hvor du kan slå dig ned. 

Hus til leje på Thurø til gode priser

Endnu en fordel på Thurø er, at priserne er bedre i forhold til mange andre steder i Danmark. Du får som regel også mere for pengene. Med et hus på Thurø får du plads til hele familien, og du får mulighed for at komme ud, hvor der er fred og ro. Mange søger hen imod det i dag, da det moderne liv er blevet for stresset. Find dig selv igen ved at flytte til Thurø, hvor du nemt kan lære andre mennesker at kende, men også få mere tid til dig selv.