Lejebolig Tølløse

Tager vi et smut til Nordvestsjælland, finder vi Tølløse. Den gamle stationsby har 3.750 indbyggere og ligger tæt på Holbæk. Byen er derfor også en del af Holbæk Kommune og tilhører Region Sjælland.

I Tølløse er der masser af kultur og historie, men det er ikke det eneste. Tølløse huser blandt andet Tølløse Privat- og Efterskole, Kildedamsskolen, Tølløse Slots Efterskole samt Sejergaardsskolens Privatskole og Musikefterskole.

Attraktioner i Tølløse

Med en lejebolig i Tølløse er der frit valg på alle hylder, hvis du har børn, der skal i skole. Men byen kan selvfølgelig også meget mere end det. Du kan blandt andet opleve:

·      Tølløse Skov, der byder på naturoplevelser ud over det sædvanlige i det spændende herregårdslandskab.

·      Maglesø, der byder på en lang gåtur med plads til fred og ro. Tag en pause, og få røde kinder.

·      Kulturhuset No 1, der er byens samlingssted. Det er her, at kulturoplevelserne holder til, f.eks. faste aktiviteter som torsdagscafé, fællesspisning og andre kulturelle arrangementer.

Lejeboliger i Tølløse

Med en lejebolig i Tølløse ligger du godt og trygt placeret midt på det skønne Sjælland. Her har du kort afstand til blandt andet Holbæk, Roskilde og selvfølgelig også København. Springer du på toget til Holbæk, tager den direkte forbindelse kun 12 minutter, og til Roskilde tager toget 19 minutter. Begge ruter tager lidt længere tid i bil. Skal du til København, kan du nøjes med 50 minutter i både tog og bil for at komme til storbyen.

Tølløse er en by med historie, og det ses også på de mange bygninger, som blandt andet Tølløse Efterskole ligger i. Boligmarkedet huser derfor også gamle boliger med masser af charme, samtidig med at nybyggede områder vinder frem. 

Der er plads til at være dig, når du vælger en lejebolig i Tølløse. Om du er til nyt eller gammelt, bestemmer du selv, og så rækker budgettet til meget mere plads.

Hvad koster en lejebolig i Tølløse?

Priserne er noget helt andet, end hvad vi ser i eksempelvis Roskilde, og det er kun til stor gavn for dig. Et hus koster 6.000-11.000 kr. per måned for et hus på 70-250 kvm. Vil du have en lejlighed i Tølløse, ligger prisen på 4.000-10.000 kr. per måned for 50-130 kvm.

Find dit nye hjem i Tølløse hos BoligZonen

Er Tølløse den by, du drømmer om at finde dit nye hjem i? Så forstår vi dig godt. Her får du masser af plads, smuk natur i baghaven og kort afstand til større byer.

Hos BoligZonen kan du få det fulde overblik over de lejeboliger, der er i Tølløse her og nu. Du kan også blive meget klogere på flyttesyn, lejekontrakt og lignende lige her, så du er klædt godt på til at takke ja til drømmeboligen.

Er du selv udlejer, kan du oprette en udlejeannonce hos os. Så hjælper vi dig med at finde de helt rigtige lejere til din bolig. Vi ønsker dig held og lykke med din boligjagt.