Lejlighed Tønder

Leder du efter en lejlighed i Tønder? Så er du landet det helt rette sted. Hos BoligZonen har vi gjort det nemt for dig som boligsøgende at finde din drømmelejlighed i den historiske og naturskønne by. 

Tønder ligger i det sydvestlige Sønderjylland blot fem kilometer fra den dansk-tyske grænse. Tønder har sin egen kommune og tilhører Region Syddanmark. I øjeblikket er der omkring 7.851 indbyggere i byen. Der er derfor rig mulighed for at blive en del af det hyggelige bymiljø, hvis du vælger at finde en lejlighed i Tønder.

Nedenfor kan du læse meget mere om, hvad byen tilbyder, og hvordan du med vores platform har mulighed for at finde din drømmelejebolig i Tønder. 

Attraktioner i Tønder

Er du kunst- eller kulturinteresseret, er det altid værd at blive klogere på, hvilke attraktioner Tønder tilbyder. Tønder er nemlig en gammel handelsby fra 1200-tallet, som har en interessant historie, du kan få indsigt i ved at besøge diverse attraktioner. Derudover byder byen også på gode shoppingmuligheder, hyggelige caféer og skøn natur. 

Tønder er faktisk en af de ældre byer med købstadsprivilegier. Man formoder, at den blev anlagt tilbage i 1000-tallet. Siden da har byen haft flere oversvømmelser, men byen er særligt kendt for de store huse, der i sin tid blev bygget af de rige købmænd i byen. Derudover har byen en række mindre huse, som før i tiden tilhørte håndværkerne i byen. Har du interesse i at blive klogere på Tønders særlige historie, kan du besøge Tønder Museum samt Drøhses hus og Zeppelin Museet, der fokuserer på Tønder under 1. verdenskrig.

Foruden denne helt særlig historie er der selvfølgelig også mulighed for mange sjove oplevelser i byen. Her kan du opleve:

·      En tur i Marsken på cykel eller fods

·      Vandre- og cykelruter

·      Shop råvarer fra de lokale producenter og leverandører

·      Bliv klogere på trækfugle i byen, der flyver gennem Nationalpark Vadehavet

·      Sort sol i Marsken – Danmarks smukkeste fuglefænomener

·      Find kulturhistoriske oplevelser i byen

·      Tag på lystfiskeri

·      Tag på forskellige udendørs aktiviteter

Lejligheder i Tønder

Der er altså mange grunde til at finde en lejlighed i Tønder gennem BoligZonen. Udover de mange spændende kulturhistoriske udendørs og attraktioner er der som tidligere nævnt også gode indkøbsmuligheder. Tønder er en lille by, men ikke desto mindre får du et godt foreningsliv, gode skoler, daginstitutioner samt alt det andet, du har brug for. I byen er der blandt andet adgang til Tønder Gymnasium, Tønder Handelsskole, EUC Syd samt VUC Syd. 

Derudover gør de lokale indbyggere en stor indsats for at få alle nye tilflyttere til at føle sig varmt velkomne ved blandt andet at have en bosætningskonsulent, der står klar til at vise dig rundt i byen. Du kan derfor forvente et autentisk bymiljø, hvor alle vil hinanden det bedste. 

En anden fordel ved at finde en lejlighed i Tønder er, at der er mange penge at spare ved at flytte fra en storby til en mindre by som Tønder. Derudover giver byen anledning til både ro og fordybelse tæt ved Vadehavet. Her får du altså lidt af begge verdener, eftersom du også sagtens kan nyde det hyggelige caféliv i byen samt det historiske, musikalske og traditionelle, byen også tilbyder. Du har derfor mulighed for selv at balancere, om du har brug for rolige omgivelser i naturen en dag, eller om du hellere vil brug tid sammen med venner eller familie i det pulserende byliv. 

Får du brug for at tage til grænsen en dag, ligger den dansk-tyske grænse blot fem kilometer væk. Derudover har Tønder også en station, der tilbyder daglige afgange til Esbjerg samt Niebüll/Tyskland. 

Hvad koster lejligheder i Tønder?

Priserne på lejligheder i Tønder afhænger selvfølgelig af størrelse, antal værelser, bygningen samt beliggenhed. Er du på udkig efter en lejlighed, der er mellem 68-128 kvadratmeter, kan du forvente et prisleje på mellem 4.175-6-450 kroner. Det er derfor altid en god idé at holde dig opdateret på vores boligside for at finde drømmeboligen. 

Find lejligheder i Tønder

Som nævnt tidligere er det vigtigt for os, at du får de bedste muligheder for at finde den helt rette lejebolig i Tønder. Derfor har vi lavet en nem og brugervenlig platform, hvor du har mulighed for at benytte vores søgefunktion til at afgrænse din søgning. Du bruger søgefunktionen ved at vælge område, antal værelser, pris og areal. Når du har filtreret din søgning, slipper du for at gennemgå de boliger, du på forhånd ved ikke matcher dine præferencer og behov.

For os har det desuden altid været vigtigt at være valide hele vejen igennem. Derfor er alle boligannoncer på siden godkendte af vores kundeservice. Sidder du selv med en bolig, du ønsker udlejet, er du mere end velkommen til at oprette en udlejeannonce. Har du ikke selv fået lavet en lejekontrakt, eller har du svært ved at finde en tilgængelig online, kan du desuden anvende vores gratis og digitale lejekontrakt

Vi ønsker dig alt muligt held med din boligjagt.