Lejebolig Vejen

Vejen ligger i Sydjylland og er en middelstor stationsby. Byen har omkring 10.000 indbyggere og ligger mellem Esbjerg og Kolding. Vejen er hovedbyen i Vejen Kommune og tilhører Region Syddanmark. 

Vejen er en hyggelig by med gode shoppemuligheder. Du finder nemlig et bredt udvalg af dagligvarebutikker, kendte kædebutikker og et mix af unikke specialbutikker. Men i Vejen bymidte er der mere at finde et blot butikker. Hvis du tager en tur forbi centrum kan du og dine børn pjaske med vand i Vandkunsten ved rådhuset og bagefter tage et hvil på de smukke snoede granitbænke på Nørretorv. En anden ting at stikke hovedet forbi er Museumspladsen, hvor en trold passer på springvandet.

Hver eneste torsdag året rundt er der torvedag foran Vejen Rådhus, hvor du kan købe lækker frisk fisk, frugt og grøntsager.

I Vejen finder du to folkeskoler, Grønnebangskolen og Østerbyskolen. Byen har også et gymnasium, Vejen Gymnasium og HF. Derudover har VUC Vest en afdeling i byen ligesom Vejen Business College ligger i byen.

Som noget nyt kan du også tage første grundforløb på SOSU-uddannelsen.

Trafik omkring, til og fra Vejen

Byen ligger godt i forhold til E20 Esbjergmotorvejen og ruten 191. Men det er ikke kun med bil, at du kan komme til og fra byen, byen er nemlig en stationsby med gode togforbindelser. Fra Vejen Station kører InterCity-tog mod København og Aarhus, mens regionaltoget kører mod Aarhus, Esbjerg, Vejle og Bramming. Med bus kan du komme til Ribe, Haderslev, Vojens, Kolding, Vejle og Billund.

Hvordan finder jeg lejeboliger i Vejen?

Det kan tage lidt tid at finde en lejebolig Vejen – og finder du ikke det du søger, men stadig gerne vil finde noget i området kan du tage et kig på Vejen Kommune, hvor vi også har et udvalg af lejeboliger. Hos BoligZonen har vi gjort det nemmere for dig som boligsøgende, ved at samle alle ledige lejeboliger i Vejen ét sted. Husk at bruge filtrering i din boligsøgning, så den bliver så præcis som mulig.

Du kan også oprette en BoligMatcher, som løbende opdaterer dig på de nyeste lejeboliger i lige præcis det område, som du søger bolig. 

Hvad koster en lejebolig i Vejen?

En lejebolig Vejen koster i gennemsnit omkring 6.500 kr./mdr. Der er selvfølgelig forskel på, hvilken type lejebolig du leder efter. Gennemsnitsprisen på værelser og huse ligger mellem 3.700 kr./mdr. og 13.900 kr./mdr., mens lejligheder ligger på mellem 3.900 kr./mdr. og 8.900 kr./mdr. 

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen finder du et bredt udvalg af lejeboliger Vejen. Vi gør alt hvad vi kan, for at alle boligannoncer på forhånd er godkendt af vores kundeservice, for at du slipper for bekymringer og kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig i Vejen.

Har du specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig i Vejen, kan du hurtigt og nemt benytte vores søgefunktion. Her kan du vælge den boligtype, som passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen til at definere størrelse, husleje og kvadratmeter på din kommende drømmebolig i Vejen. 

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en lejebolig i Vejen på BoligZonen.

Hos BoligZonen kan du også udleje din bolig, hvis du skal flytte pga. pladsmangel eller måske bare gerne bo i et andet område.