Lejebolig i Voel

Voel ligger i Midtjylland 10 km fra Silkeborg. Byen har 1672 indbyggere, og flere og flere flytter til. Det er særligt populært for børnefamilier at slå sig ned her. Byen ligger tæt på et naturskønt område, 4 km fra Gjern, som ligger smukt placeret i skov og ved å samt 3 km fra Sorring. Hvis du har studeret i Aarhus og stadig har venner her, eller hvis du arbejder i Aarhus, er Voel en perfekt by at flytte til. Priserne er til at betale for, og du har samtidig kun 30 km til Aarhus. Hurtigt og nemt at komme til storbyen, hvor arbejde, venner, kulturtilbud og alt, hvad du mangler, er. 

I Voel finder du hele 2 skoler, SFO, en stor børnehave og sportshaller. Håndboldholdet Silkeborg Voel KFUM holder til her og ungdomsholdene BSH Ungdom. I hallen kan du også deltage i babygymnastik, mødregruppe, gymnastik, badminton og håndbold. Byen har også en fodboldklub GFG Voel og rideklub. 

Hvis du drømmer om at finde en lejebolig i Voel, kan du finde den her på BoligZonen.

Hus til leje i Voel

Med et hus til leje i Voel er der plads til hele familien. Måske har I længe drømt om mere plads, men jo tættere man bor på Aarhus, jo dyrere er det. I Voel kan I finde et hus, som er til at betale for. Ved at leje det slipper I også for en husejers bekymringer og kan se, om det er noget for jer. I skal dog nok hurtigt falde til i byen, hvor børnene nemt kan lege med klassekammeraterne, fordi de bor 1 km væk. Det gør livet overskueligt, og der er plads til familieliv, fritidsaktiviteter og nære relationer. 

Rækkehus til leje i Voel

I kan også finde et rækkehus til leje i Voel. Måske er to blevet til tre, og derfor kan det give mening at finde et rækkehus, som er mindre end et hus. Med et rækkehus får I en have til, og I får mere plads end i en lejlighed. Det er samtidig nemt at kunne have barnevognen stående på terrassen i stedet for at gå op og ned af trapper med liften. I kommer til at sætte pris på vaskemaskine i huset og plads til puslebord, som er alle de ting, der følger med, når man får en lille. 

At bo til leje i Voel kan også være en måde at finde ud af, om det er et sted I på sigt gerne vil købe noget. 

Med en bolig til leje i Voel får familien et hjem

Voel er en by, hvor man hurtigt vil føle sig hjemme. Her hilser man på hinanden og kommer hinanden ved. Hvis du ikke kan finde en bolig i Voel, kan du tilmelde dig BoligMatcher. Du modtager en mail, så snart nye lejeboliger bliver slået op i området. Det kan også være værd at tjekke lejebolig i Silkeborg ud.