2 værelses lejlighed i Frederikshavn

Faciliteter

Areal
97m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Ørnevej
Forbrug:

1.300 kr/md

Leje per måned:

6.986 Kr/md

Stor lejlighed på 97 m2 til leje 9900 Frederikshavn

I denne lejlighed på Ørnevej i Frederikshavn får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 97 m2.

Om lejemålet på Ørnevej i 9900

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Ørnevej er 6.986 kr.

Andre lejemål i 9900 Frederikshavn

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9900 Frederikshavn? I øjeblikket kan du finde 137 lejeboliger i 9900 Frederikshavn her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.