Lejebolig Frederikshavn

Frederikshavn er den største by i Frederikshavn Kommune og Vendsyssels næststørste. Byen ligger i Region Nordjylland ud til Kattegat og har omkring 22.800 indbyggere. 

Frederikshavn går under navnet ”Porten til Skandinavien” pga. dens mange indgående skibe, færger og både, som kommer fra Norge, Sverige, Læsø og resten af Danmark. Det anslås at byen bliver besøgt af omkring fem millioner årligt, og turisme er blevet en vigtigere og vigtigere indtægtskilde for byen.

Men det er ikke kun turister der besøger byen. Under sloganet ”Fra værftsby til værtby” havde byen i 2006 besøg af selveste Bill Clinton. Derudover har Bryan Adams og Al Gore også lagt deres vej forbi Arena Nord, som ligger i Frederikshavn.

Med en lejebolig i Frederikshavn kommer du til at have mange attraktioner tæt på. Frederikshavn Kommune har f.eks. 110 km kyst og utrolig flot natur, som har uanede cykel-, gå- og løberuter. Der er endda en cykelrute fra Skagen, gennem Frederikshavn og helt til Sæby. 

Omkring Frederikshavn

De fleste der leder efter en lejebolig i Frederikshavn søger hus til leje, sommerhus til leje, rækkehus til leje eller lejlighed til leje. Men der også gode muligheder for at finde en studiebolig, ungdomsbolig eller et værelse til leje. Mange mener, at havet bliver en del af dig, når du flytter til Frederikshavn. Bor du til leje i Frederikshavn kan du aldrig komme længere end 20 km væk fra Kattegat og Skagerrak – men langt du fleste boliger ligger meget tættere på end det. Vandaktivitet er en stor del af byen, hvor du kan alt fra at sejle i optimistjolle, stand-up paddle board eller bare tage på en hyggelig fiske- eller badetur. Frederikshavn har faktisk hele seks havne, så er du bådinteresseret kommer du ikke til at kede dig. De seks havne er; Frederikshavn Søsporthavn, Frederikshavn Havn, Nordre Skanse Havn, Neppens Havn, Rønnehavnen og Flådestation Frederikshavn.

Men vandsport er ikke det eneste byen kan. Når det kommer til iværksætteri er Frederikshavn Kommune helt i top sammen med Læsø og København. 

Er du ikke til vandsport eller iværksætteri og egentlig også gerne vil slå dig ned i en lejebolig i en by, som har andet og mere at byde på, kan Frederikshavn stadig være med. Byen er nemlig spækket med muligheder. De har mange hyggelige caféer og restauranter, samt en biograf og fede koncertmuligheder. Også på natur kan Frederikshavn være med. Du kan f.eks. tage en tur til Råbjerg Mile og Grenen, der begge går under navnet som ”Danmarks Naturkanon”. Også ved Råbjerg, Ådale og plantager kan du se og mærke den rå og uberørte natur. 

Trafik til og fra Frederikshavn

Fra Frederikshavn kommer du let rundt til meget forskelligt. Der er f.eks. flere gange dagligt færgeforbindelser til Norge og Sverige. Og så er der ikke mere end 30 min. til Aalborg Lufthavn (ved Nørresundby), hvor du hurtigt kan flyve til København.

Fra Frederikshavn Station kommer du nemt til Skagen, Hjørring, Aalborg, Aarhus og videre til Odense og København.

Lokalområdet omkring Frederikshavn er dækket af et rutebilnet, hvor du nemt og hurtigt kan komme til de omkringliggende byer som Kvissel, Mejling, Ravnshøj, Favrholt, Rydal, Skærum, Rydal, Flade, Kilden, Gærum. Trøderup, Stenhøj, Haldbjerg og Klattrup.

Studerende i Frederikshavn

Hvis du bosætter dig i en lejebolig i Frederikshavn, kan du være tryg ved, at byen har flere uddannelsesmuligheder. I Byen finder du nemlig MARTEC, Maritim student, Skoleskibet Skipperskole, EUC Nord, Norrdjyst Brand- og Redningsskole, HF & VUC NORD og Frederikshavn Handelsskole. 

Hvordan finder jeg en lejebolig i Frederikshavn?

Det kan være tidskrævende at finde en lejebolig i Frederikshavn. Vi anbefaler dig derfor, at du starter din boligsøgning så hurtigt som muligt. Hos BoligZonen har vi gjort det nemmere for dig som boligsøgende, ved at samle alle ledige lejeboliger i Frederikshavn. Husk at bruge filtrering i din boligsøgning, så den bliver så præcis som mulig.

Hvad koster en lejebolig i Frederikshavn?

En lejebolig i Frederikshavn koster i gennemsnit omkring 4.700 kr./mdr. Der er selvfølgelig forskel på, hvilken type lejebolig du leder efter. Gennemsnitsprisen på værelser og huse ligger mellem 2.000 kr./mdr. og 8.400 kr./mdr., mens lejligheder ligger på mellem 1.800 kr./mdr. og 9.600 kr./mdr. 

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen finder du et bredt udvalg af lejeboliger i Frederikshavn – men finder du ikke det du søger, men stadig gerne vil finde noget i området kan du tage et kig i Frederikshavn Kommune, har vi også boliger der. Vi gør alt hvad vi kan, for at alle boligannoncer på forhånd er godkendt af vores kundeservice, for at du slipper for bekymringer og kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig i Frederikshavn.

Har du specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig i Frederikshavn kan du hurtigt og nemt benytte vores søgefunktion. Her kan du vælge den boligtype, som passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen til at definere størrelse, husleje og kvadratmeter på din kommende drømmebolig i Frederikshavn. 

Hvis du gerne vil være nogle af de første der ser nye lejeboliger, kan du nemt og hurtigt oprette en BoligMatcher og automatisk få en mail, når der dukker nye lejeboliger op i Frederikshavn.

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en lejebolig i Frederikshavn på BoligZonen.