Lejebolig i Skagen

Alle danskere har hørt om Skagen. Den kendte og populære ferieby i det helt nordlige Danmark er kendt og elsker at danskere i alle aldre. Måske har du været på ferie i Skagen og har fået lyst til at flytte til Skagen permanent? Hvad end din motivation er for at flytte til skønne Skagen, vil BoligZonen hjælpe dig godt på vej med at finde din nye lejebolig.

Inden du fortsætter din boligsøgning, gør du klogt i at undersøge, hvad du skal være opmærksom på som ny lejer. Så kig med her.

Attraktioner i Skagen

Med en lejlighed i Skagen er der nok at give sig til. Danmarks nordligste by er et overflødighedshorn af attraktioner og aktiviteter, og vi garanterer, og du vil kunne finde noget for enhver smag i Skagen. Nedenfor har vi samlet en liste af de mest interessante ting, du kan se og opleve i Skagen:

  • Grenen er det nordligste punkt i Danmark. En smal sandbanke skiller de to have Skagerrak og Kattegat. Går du helt ud til vandet, vil du se, hvordan bølgerne fra de to have mødes og kulminerer mod hinanden. Det unikke og smukke naturfænomen er et must på listen over attraktioner i Skagen. Hop om bord på Sandormen og kør en tur til Grenens spids. 
  • Den Tilsandede Kirke er, som navnet antyder, en tilsandet kirke. Kirkens egentlige navn er Sct. Laurentii Kirke, og den blev opført i 1300-tallet. I samtiden var kirken den største i Vendsyssel. I 1795 blev kirken imidlertid lukket, da den massive sandfygning satte en stopper for de kirkelige aktiviteter. 400 meter fra kirken er der en parkeringsplads og en kiosk med borde og bænke, så du kan nyde din medbragte mad eller købe en lækker snack.
  • Skagen Festival er Danmarks ældste festival. Festivalen løb af stablen for første gang i 1971 og startede som en festival for folkemusik. Også i dag er der fokus på det folkelige, og folkemusikken er stadig i højsæde til Skagen Festival. Her spilles folkemusik i mange forskellige afskygninger, fra folk til blues, jazz og meget mere. Festivalen afholdes hvert år i den første weekend i juli.

Lejlighed og hus til leje i Skagen

Skagen ligger i Vendsyssel og er Danmarks nordligste by. Med sine 7.664 indbyggere (2021) er Skagen en forholdsvis lille by. Hvis du flytter til Skagen, vil du derfor blive en del af et lokalmiljø med stærke traditioner og en rig kultur. 

Skagen er en klassisk turistby, og om sommeren kommer tusindvis af turister til Skagen for at nyde den helt unikke stemning, den lækre mad og det unikke lys, som også var så stor en inspirationskilde for Skagensmalerne. Skagens idyl kan dog blive en helårlig glæde for dig, hvis du planlægger at finde din nye lejebolig netop her. Med BoligZonen ved din side kan du være sikker på, at dine boligdrømme hurtigt bliver til virkelighed. 

Hvad koster en lejebolig i Skagen?

I Skagen skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt du har råd til din drømmebolig. Skagen byder på boliger for enhver smag. En bolig i Skagen koster mellem 2.700-14.500 kr. pr. måned for mellem 30-170 kvm. 

Fandt du ikke din drømmelejlighed i Skagen i denne omgang? Bare rolig. Ved at klikke på knappen ”BoligMatcher for denne søgning” modtager du en e-mail, når der kommer nye boliger, der matcher din søgning efter lejeboliger i Skagen – gratis! Det eneste du skal gøre er at oprette en bruger eller logge ind på BoligZonen

Find din nye bolig i Skagen med BoligZonen

Drømmer du om at rykke til Skagen? Så forstår vi dig godt. Hos BoligZonen hjælper vi dig med at finde den bolig til leje i Skagen, som du går og drømmer om. Alle boligannoncer bliver godkendt af vores kundeservice, og du kan nemt indstille dine parametre med vores søgefunktion.

Når du skal søge efter den perfekte bolig i Skagen eller omegn, kan du søge på byens navn eller eksempelvis Frederikshavn Kommune. Herefter kan du indstille parametre som boligens ønskede størrelse, maksimal lejepris per måned, antal værelser. Desuden kan du søge på, om du ønsker, at din nye lejebolig skal være en lejlighed, et hus, et værelse eller en byttebolig. 

På den måde kan du langt nemmere komme tæt på netop din drømmebolig, og vi står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål og vejledning.

Har du en bolig, du gerne vil udleje, kan vi også hjælpe dig. Du skal blot oprette en udlejeannonce, og så er du godt på vej til at finde nye lejere til din bolig. Du kan også finde boligsøgende under vores fane ”find lejer”, hvor du har mulighed for at optage direkte kontakt til aktivt søgende lejere. Det giver dig de bedste muligheder for at finde det helt perfekte match.

Vi håber, at du snart finder den perfekte lejebolig i Skagen!