Lejebolig Hjørring

Hjørring Kommune er Nordjyllands 2. største kommune og Hjørring by er den største by i Vendsyssel. Med lejeboliger, studieboliger til leje, værelser til leje, huse til leje eller lejelejligheder vil du blive bosat i en købstad, der tilbyder lidt af hvert. Du vil blive bosat i et frodigt indland med et bakket landskab, og i området kan du finde masser af muligheder for oplevelser hele året rundt, lige fra shopping til smukke naturområder. Hjørring ligger ligeledes centralt i Nordjylland, hvor du let kan komme til Hirtshals, Brønderslev, Frederikshavn og lidt længere væk Aalborg.

I Hjørring Kommune er der mange velfungerende og attraktive byer og landsbyer at bo i, og du har derfor rig mulighed for at finde en lejebolig, studiebolig til leje, værelse til leje, hus til leje eller lejelejlighed, der passer netop dig og dine behov og ønsker. 

Downtown Apartments

Du kan blandt andet finde en bolig til leje i nybyggeriet Downtown Apartments. Byggeriet er gået i gang for kort tid siden, og er begyndelsen på afslutningen af forvandlingen af en gammel slagterigrund til en helt ny bydel i Hjørring. 

Førhen lå nemlig slagteriet Danish Crown og Hjørring Gasværk, men nu bliver det forvandlet til en ny bydel med 252 lejligheder, ældrecenter og butikstorv. Bydelen vil altså blandt andet rumme Downtown Apartments, som vil have 34 lejligheder til leje, der primært skal henvende sig til seniorer. Lejlighederne til leje vil bestå af to og tre værelser på 80-105 kvm. Alt vil blive lavet i gode materialer i en højere standard end normalt. Desuden vil du få en lejlighed til leje, som er både handikap- og ældrevenlig. Endeligt vil de bygges energivenligt, så du vil få lave varmeudgifter. 

Svanepark 1 og 2 

Derudover ligger der i denne bydel også Svanepark 1, som består af i alt 32 lejligheder i fem etager i en blanding af andels- og ejerlejligheder. Svanepark 2 vil også være at finde her, og der kan du finde en lejlighed til leje blandt de 25 lejligheder fordelt ud over fem etager. Disse lejligheder er på mellem 85 og 110 kvm og er indrettet med to soverum, åbent køkken/alrum/stue, bad og entré. Desuden vil du med en lejlighed til leje her have egen balkon i stål med glasafskærming, hvis du bor på 1. til 4. sal, mens alle i nederste etage vil få adgang til en terrasse fra deres lejebolig. Med en lejebolig i enten Downtown Apartments eller Svanepark 1 og 2 vil du desuden være tæt på indkøbsmuligheder og grønne områder. 

Byen i Parken / Parken i Byen

Et andet sted i Hjørring, du kan vælge at finde en bolig til leje, er i boligbyggeriet Byen i Parken / Parken i Byen. Byen i Parken / Parken i Byen består af 8 boligblokke fra 3 til 6 etager – i alt 137 boliger på samlet 14.418 kvm. I denne nye bydel bliver der forskellige boformer, så det er muligt at finde den boform, der passer bedst til dig. I punkthusende, som ligger nærmest Dronningensgade, kan du finde en bolig til leje med boligstørrelser på 85 – 100 kvm. Derudover vil du med en bolig til leje her have egen altan eller terrasse. Desuden vil du i den nordlige bygning af boligbyggeriet – den, som vil huse andelsboliger – finde en café, og således vil du med en bolig til leje i byggeriet Byen i Parken / Parken i Byen altid været tæt på en mulighed for en hyggestund med en ven eller et familiemedlem. 

Springvandspladsen

Du kan også kigge nærmere på en bolig til leje på Springvandspladsen, som ligger midt i centrum af Hjørring. Springvandspladsen har fået et nyt boost i form af et nyt stort byggeri med indkøbscenter samt 35 nye lejeboliger – alt sammen på et af byens helt centrale pladser. 

Masser af muligheder med en bolig til leje i Hjørring

Med en lejebolig, studiebolig til leje, værelse til leje, huse til leje eller lejelejlighed i Hjørring vil du have masser af muligheder for at være tæt på de oplevelser og fritidsaktiviteter, du foretrækker. Uanset om du er til en hyggelig slentetur gennem gågaden, eller om du er til en tur i et indendørs shoppingcenter, kan du finde det i Hjørring. Det kan også være, du hellere vil nyde kulturelle oplevelser – og så er det også en mulighed. Hjørring er som landsdelens gamle kulturhovedstad nemlig et centrum for kulturelle oplevelser. Her kan finde to teatre, der har en bred palet af danske og internationale opsætninger, og derudover kan du i Hjørring også finde museer og adskillige arrangementer hele året. 

Derudover findes der i hele Hjørring området et varieret kunstnerliv, hvor der er rig mulighed for at besøge de mange kunstnere og kunsthåndværkere. Her er der både etablerede kunstnere og spirende talenter – alt lige fra skulpturkunstnere, grafiske kunstnere, kunstmuseer, unikke kunstsamlinger, keramik og tekstil. Med en lejebolig, studiebolig til leje, værelse til leje, hus til leje eller lejelejlighed i Hjørring vil du derfor også have rig mulighed for at dyrke din kunstneriske side. 

Er du mere til aktive oplevelser udendørs, kan du med en bolig til leje i Hjørring få rig mulighed for dette. Omkring Hjørring og Sindal findes der nemlig masser af naturområder, så med en bolig til leje her, vil du altid være i kort afstand til en gåtur i grønne områder eller en tur med picnickurven med familien eller gode venner. Her er blandt andet Tolne Skov, som med sin unikke natur byder på masser af muligheder for bær- og svampeplukning om efteråret. Der er også Hjørring Bjerge, som er et attraktivt vandretursområde i den nordlige del af Hjørring. Her findes et rigt plante- og dyreliv. Du kan også tage en tur til Bagsterp Plantage, Slotved Skov ved Sindal, Katsig Bakker, Udsigtspunktet Teglhøj eller Tislum Plantage. Mulighederne er mange med en bolig til leje i Hjørring

Hjørring byder på lidt af hvert, og uanset hvad dit behov og dine ønsker er med hensyn til en bolig, så burde det være muligt at finde det, der passer lige netop dig. I Hjørring er der plads til både singlen, den studerende, det unge par, den etablerede familie og de ældre. Og uanset om du er på jagt efter en lejebolig, studiebolig til leje, værelse til leje, hus til leje eller lejelejlighed i Hjørring, så kan du finde det, der passer til dig. 

Hvordan finder jeg en lejebolig i Hjørring?

Det kan være tidskrævende at finde en lejebolig i Hjørring. Vi anbefaler derfor, at du starter din boligsøgning så. Hurtigt som muligt. Hos BoligZonen har vi gjort det nemmere for dig som boligsøgende, ved at samle alle ledige lejeboliger i både Hjørring by og Hjørring Kommune. Husk at bruge filtrering i din boligsøgning, så den bliver så præcis som mulig.

Du kan også oprette en BoligMatcher, som løbende opdaterer dig på de nyeste lejeboliger i Hjørring.

Hvad koster en lejebolig i Hjørring?

En lejebolig i Hjørring koster i gennemsnit 5.900 kr./mdr. Der er selvfølgelig forskel på hvad for en type lejebolig du leder efter. Gennemsnitsprisen på værelser og huse ligger mellem 1.700 kr./mdr. og 9.000 kr./mdr., mens lejligheder koster i gennemsnit ligger mellem 1.800 kr./mdr. og 11.200 kr./mdr.

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen finder du et bredt udvalg af lejeboliger i Hjørring. Vi gør alt hvad vi kan, for at alle boligannoncer på forhånd er godkendt af vores kundeservice, for at du slipper for bekymringer og kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig i Hjørring.

Har du specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig i Hjørring, kan du hurtigt og nemt benytte vores søgefunktion. Her kan du vælge den boligtype, som passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen til at definere størrelse, husleje og kvadratmeter på din kommende drømmebolig i Hjørring. 

Hvis du gerne vil være en af de første der ser nye lejeboliger, kan du nemt og hurtigt oprette en BoligMatcher og automatisk få en mail, når der dukker nye lejeboliger op i Hjørring.

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en lejebolig i Hjørring på BoligZonen.