Find lejebolig i Hirtshals 

Bo til leje tæt på Vesterhavets brusen, Nordjyllands storslåede natur og et spændende byliv, når du finder lejebolig i Hirtshals. 

Hirtshals er en livlig fiskerby i en af de nordligste egne i Danmark. Med en lejelejlighed, et lejet hus eller et lejet værelse i Hirtshals kan du få en aktiv hverdag i et af landets dejligste områder.   

Der bor 5.857 indbyggere i Hirtshals, og byen byder på alle de faciliteter, du har brug for, til det gode og nemme hverdagsliv. Samtidig er Hirtshals et populært feriested, og derfor er der ekstra meget at se og opleve, især i sommerperioden, hvor byen summer af feriestemning. 

På BoligZonen giver vi dig den bedste start på livet som lejer i Hirtshals. Det er vigtigt, at du finder den rette lejebolig til netop dig. Ved hjælp af vores nemme boligsøger kan du lede efter præcis den boligtype, du drømmer om. Er drømmeboligen i Hirtshals ikke ledig lige nu, så kan du oprette en BoligMatcher, så du får direkte besked, når den perfekte bolig bliver sat til leje. 

Oplevelser i Hirtshals 

Når du bor til leje i Hirtshals, så vil du hurtigt opdage, at havnen og havet har en stor betydning i bybilledet. Hirtshals er først og fremmest en fiskerby, og på havnen finder du året rundt et spændende liv. Du kan købe friskfangede fisk fra fiskekutterne eller bare iagttage det fascinerende og hårde arbejde på havnen. 

Uanset hvor i byen din lejebolig ligger, kommer du til at bo tæt på Vesterhavet. På den gode og bynære strand Husmoderstranden kan du tage et dyp i de viltre bølger eller gå lange, friske ture, når vejret bliver koldere, og Vesterhavet bliver vildere. 

Er du et naturmenneske, så ligger noget af Danmarks dejligste natur lige omkring Hirtshals. Der er gode muligheder for at bruge naturen til at dyrke sport, og du kan både vandre, mountainbike, ride eller løbe i klitplantagen, der ligger lige uden for bygrænsen.  

Skal der ske noget anderledes i hverdagen, så kan du besøge en af byens mest kendte attraktioner, nemlig det fantastiske Nordsøen Oceanarium, der er Nordeuropas største akvarium. Her kan du komme med ned under havoverfladen og blandt andet opleve de sjove klumpfisk, nuttede sæler og dødsensfarlige hajer.  

Bo til leje i Hirtshals 

Når du bor til leje i Hirtshals, er du ikke bare tæt på naturen og havet, du er også i køreafstand fra flere større byer. 

Der er blot 20 minutters kørsel i bil til Hjørring, hvor du finder et stort kulturliv og udvalg af butikker. Shop løs i Hjørrings shoppingcenter Metropol eller i den hyggelige gågade, og slut indkøbene af med et cafébesøg og en lækker kop baristakaffe. Hjørring har også både teater, spændende museer og biograf, så der er masser at give sig til, når vejret bliver koldt og mørkt. 

Skal byen være endnu større, så er der hjælp at hente i Aalborg, der ligger blot 45 minutters kørsel fra Hirtshals. Aalborg er Danmarks fjerdestørste by, og her er der masser af koncerter og begivenheder året rundt. Besøg for eksempel Aalborg Zoo eller den berømte Jomfru Ane Gade, hvor du kan feste til den lyse morgen. 

Hvad koster lejeboliger i Hirtshals

Når du klar til at begynde din boligsøgning, så melder der sig sikkert et vigtigt spørgsmål, nemlig: Hvad skal jeg betale i husleje for en lejebolig i Hirtshals? 

Du kan typisk finde både lejligheder, huse og værelser til leje i Hirtshals, og huslejen afhænger naturligvis af, hvor stor en lejebolig du ønsker dig. 

Typisk vil de mindste lejligheder i Hirtshals, som har et eller to værelser, koste 3.000-6.000 kroner i husleje om måneden. 

Hvis du er på udkig efter en større lejelejlighed eller måske endda et hus med tre eller flere værelser, så skal du regne med en husleje, der ligger i prislejet 4.000 til 7.000 kroner om måneden. 

Hvor i prisspændet huslejen ligger, afhænger af, hvor mange kvadratmeter boligen har, hvilken stand lejeboligen er i, og om der er have, altan eller lignende. Det kan også have betydning, om lejeboligen har udsigt til vandet eller har en god beliggenhed i Hirtshals. 

Start boligsøgningen på BoligZonen 

”Hvordan finder jeg min nye lejebolig i Hirtshals”, spørger du måske dig selv. Boligsøgning kan være en jungle at finde rundt i, men på BoligZonen kommer du godt i gang. Du kan starte med at læse vores gode råd til lejere, og bagefter kan du nemt og hurtigt oprette en boligsøgerannonce

Alle annoncer på BoligZonen er godkendt af kundeservice, og har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at hjælpe dig hjem til din kommende lejebolig i Hirtshals – rigtig god boligjagt.