Hjørring Kommune 

Er du klar til at finde drømmeboligen i Hjørring Kommune? Her hos boligzonen.dk finder du information omkring kommunen, og du kan ovenikøbet se alle vores ledige lejeboliger af alle typer. Lige meget om du er på udkig efter en lejlighed, værelse eller hus til leje i Hjørring Kommune, er du kommet til det helt rigtige sted.

Hjørring Kommune er den næststørste kommune i Region Nordjylland. Der er ca. 64.000 indbyggere i kommunen, hvoraf de fleste bor i de 20 større byer, som Hjørring Kommune består af. Blandt disse byer er de tre største Hjørring med ca. 25.700 beboere, Hirtshals med ca. 5.600 beboere og Sindal med ca. 3.100 indbyggere. 

Motorvejen E39 starter ved Hirtshals og bevæger sig derefter syd gennem kommunen. Derudover er der også færgeforbindelser til Norge, Island og Færøerne. Så leder du efter et sted med transportforbindelser til hele Danmark og resten af Skandinavien, er Hjørring Kommune stedet for dig. 

Find din lejebolig i Hjørring Kommune

Der er masser af muligheder, hvis du drømmer om at flytte til Hjørring Kommune. Her finder du nemlig alt fra lejligheder til studieboliger og meget mere. Den foretrukne boligtype i kommunen er parcelhuse og etagebyggerier. Specielt i Hjørring er der rig mulighed for at finde lejligheder, da der er væsentlig flere etagebyggerier i hovedbyen sammenlignet med de andre byer i kommunen. Er du på udkig efter et hus til leje i Hjørring Kommune, er der masser af muligheder både i Hjørring og de mindre byer omkring.

Er du studerende og skal flytte til Hjørring for at gå på deres populære University College Nord, findes der også studieboliger og værelser til leje i byen. Eller skal du starte på Aalborg Universitet, som ligger lidt syd for byen, går der gode bus- og togforbindelser, så du ikke behøver at flytte fra kommunen. 

Kommunen er også rig på kultur og fritid. Der er et væld af forskellige sports- og fritidsaktiviteter, som hele familien kan være en del af. Derudover finder du i kommunen også Hjørring Golfklub med 36 huller. Skal der mere sport og bevægelse til, ligger vandparken Park Vendia og fodboldklubben Fortuna Hjørring også i byen. Du har derfor rig mulighed for at komme ud og opleve kommunens rige natur og dens mange underholdningsaktiviteter.    

Hjørring Kommune har plads til hele familien

I Kommunen finder du populære feriesteder som Hirtshals og Løkken. Her kan du besøge to byer med masser af luft og med en beliggenhed helt ud til vandet. Hvis du er vild med ro og flot natur, vil disse Vesterhavsbyer uden tvivl være noget for dig. I Hirtshals er der specielt masser af liv på havnen, som byen nok er mest kendt for. Derudover består byen også af en stor gågade, som giver masser af shoppingmuligheder og oplevelser for hele familien.

I den første weekend i august afholder Hirtshals deres årlige Fiskefestival, hvor fokusset naturligvis er på fisk og fiskeri. Der er masser af aktiviteter for både voksne og børn med både underholdning og gode smagsoplevelser. Vælger man at slå sig ned lidt uden for byen, er der også masser af overnatningsmuligheder, så man får hele oplevelsen med.

I Løkken finder du også en livlig og flot natur. Byen tiltrækker mange surfere og paraglidere til stranden, da Vesterhavets bølger skaber et godt miljø til sporten. Derudover er der masser af butikker og restauranter i byen for dem, der søger andre oplevelser på land. Løkken har et stort fokus på børnefamilier og gør alt, hvad de kan, for at tiltrække flere familier til byen. Så leder du efter lejebolig i Hjørring Kommune med plads til alle, er Løkken måske noget for dig.

Vi hjælper dig med at finde drømmeboligen

Er Hjørring lige noget for dig? Eller har du kig på nogle af de andre byer i kommunen? Så sidder vi klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige lejebolig. Hos BoligZonen kan du både finde værelser, lejligheder, huse og alt imellem i Hjørring Kommune. Vores hjemmeside er opsat, så du kan sætte dit maksimale budget, hvor mange værelser du ønsker og meget mere. Så er det nemlig meget lettere for dig at finde den lejebolig, der opfylder dine ønsker.

Hos BoligZonen forsøger vi at gøre det så let og sikkert som muligt at finde sin drømmebolig. Boligjagten kan ofte være trættende og forvirrende, så vi vil gerne gøre det nemmere for dig. Vi håber derfor, at en af de mange lejeboliger, du finder på vores side i Hjørring Kommune, passer til dig. 

Ønsker du i stedet at udleje dit hus eller lejlighed? Så kan vi også nemt hjælpe dig. Du skal bare oprette en udlejeannonce med alle informationer omkring din bolig, så andre nemt kan få øje på den. Har du nogle spørgsmål til os, er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os.

Vi ønsker dig held og lykke og håber, du finder drømmeboligen hos os!