2 værelses lejlighed i Hobro

Faciliteter

Areal
65m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
229 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Adelgade
Forbrug:

350 kr/md

Leje per måned:

4.500 Kr/md

Adelgade 61, nr. 19 Pæn og regulær lejlighed, med central beliggenhed for enden af gågaden. Nyere køkken og pænt bad.

Stor lejlighed på 65 m2 til leje 9500 Hobro

I denne lejlighed på Adelgade i Hobro får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Adelgade i 9500

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Adelgade er 4.860 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2020-08-01.

Andre lejeboliger i 9500 Hobro

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9500 Hobro? I øjeblikket kan du finde 73 lejeboliger i 9500 Hobro her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.