Lejebolig Hobro

Er du på udkig efter en lejebolig Hobro? Så er du heldigvis landet det rigtige sted. Nedenfor vil vi give en kortere introduktion til Hobro, som har meget at byde på.

Hyggelige Hobro ligger i bunden af Mariager Fjord og har omkring 12.100 indbyggere. Byen hører til Mariagerfjord Kommune og ligger i Region Nordjylland. Hobro ligger i et smukke kuperet terræn med høje bakker i flere af bydelene. 

Hobro ligger tæt op ad den nord-syd-gående motorvej E45 og er samtidig stationsby mellem Aalborg og Randers. 

Den lille købstad Hobro ved Mariafjord er vældig hyggelig med blandt andet kunst i gadebilledet, lækre smagsoplevelser og så siges det, at byen er vikingernes hjemby. Hobro er en af de ældste købstader i Nordjylland, hvor du vil opleve at byen summer af liv i gaderne og hvor diverse oplevelser ikke er langt fra hinanden. Gågaden tilbyder en væld af forskellige store og små butikker og er samtidig genstand for alle mulige aktiviteter året rundt. 

På Hobro Havn kan du opleve hvordan nyt møder gammelt, da et industrielt præg blander sig med hyggelige og gamle bygninger. På havnen finder du en masse byliv, museer, gallerier og teatre. 

Byen byder ligeledes på et hav af oplevelser i den smukke himmerlandske natur, hvor fjorden er det helt store omdrejningspunkt. Du finder mange attraktioner og udflugtsmuligheder – både på cykel, til fods, i bil og til vands. I Klejtrup kan du besøge Verdenskortet, Bramslev Bakker, Veteranjernbanen, Rold Skov og Cirkusmuseet. 

For dem der skulle have interesse i det, så rummer Hobro flere folkeskoler, en 10. klasse, flere efterskoler samt Mariagerfjord Gymnasium. Er du lidt ældre og søger en videregående uddannelse, finder du Erhvervsakademi Dania i byen.

I byen finder du alt fra lejlighed Hobro, hus til leje, rækkehus til leje, værelse til leje og studieboliger. Så lige meget om I er en lille eller stor familie, vil I finde noget, som passer til lige jer. Er du single og skal flytte til byen har du ligeledes også mange muligheder.

Trafik omkring, til og fra Hobro

Med en placering i Hobro har du mange muligheder for at komme omkring i Nordjylland. Byen ligger i smørhullet af Silkeborg (65 km), Randers, Viborg (40 km), Skive (53), Aalborg (54) og Aarhus (47. km). Men der ligger også en række mindre byer tættere på og omkring Hobro – her kan byerne Hadsun, Støvring, Aars og Bjerringbro.

Udover de større byer, som vi allerede har været inde på ligger der også en række andre mindre byer i nærheden. Det er byer som Brande, Videbæk, Kjellerup, Give, Skjern og Tarm.

Til og fra byen kommer du let til motorvejen eller med toget fra Hobro Station, hvor blandt andet Skanderborg-Skjern-banen stopper.

Hvordan finder jeg lejeboliger Hobro?

Det kan tage lidt tid at finde en lejebolig Hobro – og finder du ikke det du søger, men stadig gerne vil finde noget i området kan du tage et kig på Mariagerfjord Kommune, hvor vi også har et udvalg af lejeboliger. Hos BoligZonen har vi gjort det nemmere for dig som boligsøgende, ved at samle alle ledige lejeboliger i Hobro ét sted. Husk at bruge filtrering i din boligsøgning, så den bliver så præcis som mulig.

Du kan også oprette en BoligMatcher, som løbende opdaterer dig på de nyeste lejeboliger i lige præcis det område, som du søger bolig. 

Hvad koster en lejebolig i Hobro?

En lejebolig Hobro koster i gennemsnit omkring 4.800 kr./mdr. Der er selvfølgelig forskel på, hvilken type lejebolig du leder efter. Gennemsnitsprisen på værelser og huse ligger mellem 1.700 kr./mdr. og 8.500 kr./mdr., mens lejligheder ligger på mellem 2.100 kr./mdr. og 8.300 kr./mdr. 

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen finder du et bredt udvalg af lejeboliger Hobro. Vi gør alt hvad vi kan, for at alle boligannoncer på forhånd er godkendt af vores kundeservice, for at du slipper for bekymringer og kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig i Hobro.

Har du specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig i Hobro, kan du hurtigt og nemt benytte vores søgefunktion. Her kan du vælge den boligtype, som passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen til at definere størrelse, husleje og kvadratmeter på din kommende drømmebolig i Hobro. 

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en lejebolig i Hobro på BoligZonen.

Hos BoligZonen kan du også udleje din bolig, hvis du skal flytte pga. pladsmangel eller måske bare gerne bo i et andet område.