Lejebolig Randers

Omkring 40 km nord for Aarhus af den Nordjyske Motorvej E45 ligger Randers. Randers Kommune er med sine godt 98.000 indbyggere og en størrelse på 748 kvadratkilometer blandt landets største kommuner. Det ligger godt placeret midt i Østjylland, og på flere sider grænser Randers ud til vand mod Mariager Fjord, Kattegat og Randers Fjord. Med en lejebolig, lejlighed til leje, hus til leje, værelse til leje eller studiebolig til leje i Randers vil du derfor bo i naturskønne omgivelser. Randers har både en smuk og varieret natur. Du kan gå på opdagelse i skove og plantager ad de små og snoede veje, eller du kan tage en tur til de stille søer og brusende bække – eller hvad med en tur til Danmarks eneste flod, Gudenåen, som slår sine sidste folder gennem Randers Kommune, inden den munder ud i Randers Fjord? 

Takket være den rivende boligudvikling i Randers Kommune og den store tilflytning, som Danmarks 6. største by oplever, er der flere muligheder for at finde en lejebolig, uanset om du er på jagt efter en lejebolig, lejlighed til leje, hus til leje, værelse til leje eller studiebolig til leje i Randers. Når man taler om Randers kommer man ikke udenom fodboldklubben Randers FC, som har spillet i Danmarks bedste række siden 2012. Heller ikke håndboldklubben Rander HK kan undlades, som vandt byen guld i DM i 2012.

En anden attraktion omkring Randers er Randers Regnskov, som er en tropisk zoologisk have med sine to særprægede kupler. 

Tophavegården, Sporbyen

I Sporbyen findes boligbyggeriet Tophavegården. Her er der 127 boliger, som består af 2 værelser, 3 værelser, 4 værelser og 5 værelses lejligheder, som fordeler sig mellem 61-143 kvm. Med en lejebolig her vil du befinde dig i lyse omgivelser indvendigt: Her er nemlig både hvidt inventar, hvide vægge og lyse lofter. Derudover vil du med en lejlighed til leje i Tophavegården have din egen altan, hvor du kan nyde gode og hyggelige stunder med familie og venner. Hvis du finder en bolig til leje i Blok A, B og D vil du desuden have adgang til en fælles tagterrasse. Derudover medfølger der til lejelejligheden et depotrum, hvor du også har mulighed for at finde cykelparkering. I Tophavegården kan du vælge at finde en lejlighed til leje i bygninger af varierende højde: Lige fra 3 til 5 etager. Denne variation giver et tætomsluttet og privat gårdrum som du med din lejelejlighed i Tophavegården kan gøre brug af. 

Sporbyen er Randers’ ny bydel og med en lejebolig her vil du være blot 500 meter fra fjorden, 2 km. fra centrum og desuden vil du have flere indkøbsmuligheder lige om hjørnet. Sporbyen vil bestå af fem kvarterer, der alle har forskellige boliger og udtryk. Mellem de forskellige kvarter løber sporparken, som er et fredet område med grønne arealer og gamle jernbanespor. Desuden vil der også blive opført detailbutikker og hyggelige gårdmiljøer.

Generelt er det ambitionen at gøre Sporbyen til en god blanding af nye boliger, hyggelige grønne områder og erhverv i form af bl.a. institutioner, butikker, caféer og restauranter. Med en lejebolig, lejlighed til leje, hus til leje, værelse til leje eller studiebolig til leje i Sporbyen i Randers vil du derfor være i kort afstand til alt, hvad hjertet begærer.

Randers Kaserne

I det, der i gamle dage var Randers Kaserne, har du nu mulighed for at finde en lejlighed til leje. Her er der nemlig opført 96 boliger, som er opdelt i tre typer med 32 lejligheder inden for hver type. Type 1 består af lejligheder til leje på 67 kvm. Type 2 er 3 værelses boliger til leje, som alle har 87 kvm og slutteligt er der type 3, som består af 4 værelses lejligheder til leje på 106 kvm. Mantraet for boligerne til leje i Randers Kaserne er, at der skal være plads til både privatliv og nabofællesskab. Alle lejlighederne er indrettet med store køkken/alrum i en åben forbindelse til stuen, som danner rammen for fællesskab og liv. De er fordelt ud på to bygninger, som er samlet i én karré-bebyggelse, og derudover vil din lejebolig være placeret rundt om et centralt, grønt gårdmiljø. Fokusset har været på at lave veldisponerede boliger, hvor hver enkelt kvadratmeter udnyttes bedst muligt. Med en lejlighed til leje i Randers Kaserne vil du være placeret i den nordlige ende af Randers. 

Thors Bakke

På Thors Bakke vil nybyggerierne Thors Tårn og Thors Karré komme til at ligge. Her bliver der 191 blandede boliger, og du vil således kunne finde både en lejebolig i form af lejlighed til leje, studiebolig til leje og seniorbolig i Randers. Det ene af byggerierne, Thors Tårn, bliver et højhus på 19 etager primært opført i hvide betonelementer. Der vil være 36 familieboliger til leje i de nederste 9 etager samt 18 ældreboliger, mens de øverste 10 etager bliver til 36 ejerlejligheder. Den anden bebyggelse, Thors Karré, vil komme til at bestå af 101 ungdomsboliger i 5 etager. Desuden vil der på Thors Bakke være både biograf, sundhedscenter, fitnesscenter og restauranter og dermed bliver Thors Bakke en lille by i byen. Med en lejlighed til leje, studiebolig til leje eller seniorbolig her vil du dermed have mange muligheder indenfor kort afstand. 

Lejebolig Randers SV og SØ – en by i udvikling

Med en lejebolig, lejlighed til leje, hus til leje, værelse til leje eller studiebolig til leje i Randers vil du blive en del af en by, der er i udvikling. Udover at der i Randers midtby vil blive færre butikker - grundet den stigende internethandel – men flere spisesteder og klinikker, vil der også komme flere boliger til og dermed større chance for at finde en lejebolig, lejlighed til leje, hus til leje, værelse til leje eller studiebolig til leje i Randers. Flere steder i midtbyen er der nye projekter på vej, hvor tidligere erhvervslokaler vil blive bygget om til ejer- og lejeboliger. Dette vil blandt andet give liv til byen, når butikkerne har lukket og en større tryghed til dem, der færdes i gaderne, når mørket er faldet på. Derudover er der lavet en udviklingsplan, som opdeler midtbyen i seks områder, der har potentiale til at udvikle sig forskelligt. Blandt andet vil den historiske by-kerne fortsat være mødestedet og rammen om handelslivet, restauranter og inviterende stueetager, mens der langs Østervold og op ad Mariagervej vil lægge en række kultur- og uddannelsesinstitutioner samt større byrum, hvor der vil være gode muligheder for arrangementer. I Sømmen vil midtbyen være flyttet sammen med Byen til Vandet. I de øvrige kvarterer vil der komme flere boliger og dermed endelig flere lejeboliger, lejligheder til leje, huse til leje, værelser til leje eller studieboliger til leje i Randers. 

Randers’ placering i Jylland gør også byen populær, fordi pendlere let kan komme omkring. Fra Randers Station er der fine togforbindelser til Viborg, Bjerringbro, Hobro, Silkeborg og Aarhus. I Randers Kommune inkluderer Sønderbæk, Øster Bjerregrav, Tånum, Over Hornbæk, Gjandrup, Ålum, Venning og Over Fussing i Randers NV. På Hammelvej mod Silkeborg finder man Haslund og Værum i Randers SV, mens man i Randers NØ finder Randers Fjord Huse og Grund Fjord, hvor byerne Harridslev, Støvring og Uggelhuse ligger omkring. 

Lejebolig Randers med husdyr tilladt

Det er populært som aldrig før, at have husdyr i din lejebolig. Hos boligZonen har du mulighed for at anvende vores søgefilter på søgesiden og på den måde vælge husdyr til og fra. Det gør at du som bruger får det fulde overblik og ikke går forgæves hos en udlejer.

Hvordan finder jeg en lejebolig i Randers?

Det kan være tidskrævende at finde en lejebolig i Randers. Vi anbefaler dig derfor, at du starter din boligsøgning så hurtigt som muligt. Hos BoligZonen har vi gjort det nemmere for dig som boligsøgende, ved at samle alle ledige lejeboliger i både Randers by, Randers NV, Randers NØ, Randers SV, Randers SØ og Randers Kommune. Husk at bruge filtrering i din boligsøgning, så den bliver så præcis som mulig.

Du kan også oprette en BoligMatcher, som løbende opdaterer dig på nye lejeboliger i lige præcis det område, som du søger bolig.

Hvad koster en lejebolig i Randers?

En lejebolig i Randers koster i gennemsnit omkring 5.200 kr./mdr. Der er selvfølgelig forskel på, hvilken type lejebolig du leder efter. Gennemsnitsprisen på værelser og huse ligger mellem 1.700 kr./mdr. og 9.900 kr./mdr., mens lejligheder ligger på mellem 2.000 kr./mdr. og 12.700 kr./mdr. 

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen finder du et bredt udvalg af lejeboliger i Randers. Vi gør alt hvad vi kan, for at alle boligannoncer på forhånd er godkendt af vores kundeservice, for at du slipper for bekymringer og kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig i Randers.

Har du specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig i Randers, kan du hurtigt og nemt benytte vores søgefunktion. Her kan du vælge den boligtype, som passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen til at definere størrelse, husleje og kvadratmeter på din kommende drømmebolig i Randers. 

Hvis du gerne vil være nogle af de første der ser nye lejeboliger, kan du nemt og hurtigt oprette en BoligMatcher og automatisk få en mail, når der dukker nye lejeboliger op i Randers.

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en lejebolig i Randers på BoligZonen.