2 værelses lejlighed i Varde

Faciliteter

Areal
57m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Hovedgaden
Forbrug:

850 kr/md

Depositum:

14.773 kr

Leje per måned:

4.672 Kr/md

Stor lejlighed på 57 m2 til leje 6800 Varde

I denne lejlighed på Hovedgaden i Varde får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Hovedgaden i 6800

Husleje
Du skal betale 4.672 kr. om måneden for denne lejebolig på Hovedgaden.
Depositum
Du skal lægge 14.773 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-15.

Andre lejeboliger i 6800 Varde

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 6800 Varde? Du kan i øjeblikket finde 10 lejemål i Varde netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Se andre boliger i nærheden