Lejebolig Varde

Overvejer du at bosætte dig i en lejlighed i Varde? Eller måske du bare generelt er interesseret i at se, hvad der er af lejeboliger Varde? Så kan du læse med her. Vi har samlet lidt forskelligt information om byen, som vi håber er nyttig for dig, der leder efter lejebolig Varde.

Varde ligger i Sydvestjylland og har omkring 14.500 indbyggere. Varde er hovedbyen i Varde Kommune, som hører under Region Syddanmark.  

Omkring Varde er der utrolig smuk natur og det er en stor del af byens identitet, hvilket også er grunden til dens motto, som er ”Vi i naturen”.

Byen ligger ved Varde Å ca. 18 km fra Esbjerg og fremstår i dag, som en blanding af moderne shoppingby med gågader, torve og indkøbscentre og som den gamle købsstad. Byens bymidte er præget af hyggeligt og gammelt købstadsmiljø og det sammen med den korte afstand til Vesterhavet gør, at mange turister hvert år ligger vejen forbi. Bymidten byder på et bredt udvalg indenfor shopping, hvor du kan finde alt fra dagligvarebutikker, tøjbutikker, lejetøjsbutikker, kædebutikker og en række specialbutikker. Gågaderne i byen hedder henholdsvis Vestergade og Kræmmergade og de ligger begge i forlængelse af torvet, der hvert år byder på diverse markeder. 

Varde Å som løber gennem byen er af ildsjæle blevet forvandlet til en rekreativ og natursmuk oplevelsespark, hvor du kan opleve naturkunst, shelters, træningsbaner, fredelige pladser med bænke, træbroer og Kæmpernes Rige – alt sammen med den dejlige udsigt ud over åen.

Vi synes at Varde lyder som en ret lækker by at bosætte sig. Hvis du synes det samme, kan du på BoligZonen finde en lejlighed Varde eller hvis du mere er til hus, kan du også finde et hus til leje eller et rækkehus til leje. Er du ung og gerne vil ud hjemmefra er det også muligt at finde et værelse til leje eller en ungdomsbolig. 

Et særligt byggeri som er værd at holde øje med er Digterparken, som består af 103 familieboliger. Boligerne er fordelt på syv huse i enten 2, 3 eller 4 etager. Boliger er meget blandet i størrelse og du kan både få 2, 3 og 4 værelser. Alle har egne altaner og derudover en fælles gård med mulighed for leg og afslapning.

Omkring Varde

Varde strækker sig fra Nymindegab / Ølgod i nord, til Skallingen i syd, til Blåvands Huk i vest og til Ansager i øst. På grund af de store strækninger finder du meget forskelligt landskabstyper omkring Varde. I Varde Kommune finder du Nationalpark Vadehavet, som i 2014 blev udnævnt som UNESCO verdensarv. I parken finder du alt fra klitlandskaber, klitplantager, kystnære søer, hede og ikke mindst de store vadeområder.

Dog skal man i flere områder være opmærksom på det røde signal, som betyder at militæret øver på området. I Varde. Kommune findes der. 3 kaserner. – Varde, Oksbøl og Nymindegab.

Trafik omkring, til og fra Varde

Den største del af trafikken til og fra Varde foregår i bil af primærrute 11, som. Går fra Tønder over Varde og videre op til Aalborg.

Fra Varde kan du via motor også hurtigt komme til Ringkøbing, Herning, Vejle, Kolding og Esbjerg.

Er du mere en togperson, kan du komme til Varde Station fra Esbjerg og Skjern, ligesom der kører toge mellem Varde og Nørre Nebel. 

Varde har også lavet en stor indsats for cykelstierne i byen, da man gerne ville have flere til at cykle – og det er lykkedes. Indsatsen har sørget for en 20 km lang cykelsti fra Varde til Nørre Nebel og en 10 km land cykelsti til Næsbjerg. I forvejen var der allerede en 25 km. Lang cykelsti fra Varde til Blåvand, ligesom der er en 20 km lang cykelsti til Esbjerg.

Hvordan finder jeg lejeboliger Varde?

Det kan tage lidt tid at finde en lejebolig Varde – og finder du ikke det du søger, men stadig gerne vil finde noget i området kan du tage et kig på Varde Kommune, hvor vi også har et udvalg af lejeboliger. Hos BoligZonen har vi gjort det nemmere for dig som boligsøgende, ved at samle alle ledige lejeboliger i Varde ét sted. Husk at bruge filtrering i din boligsøgning, så den bliver så præcis som mulig.

Du kan også oprette en BoligMatcher, som løbende opdaterer dig på de nyeste lejeboliger i lige præcis det område, som du søger bolig. 

Hvad koster en lejebolig i Varde?

En lejebolig Varde koster i gennemsnit omkring 5.200 kr./mdr. Der er selvfølgelig forskel på, hvilken type lejebolig du leder efter. Gennemsnitsprisen på værelser og huse ligger mellem 7.600 kr./mdr. og 10.500 kr./mdr., mens lejligheder ligger på mellem 1.600 kr./mdr. og 10.500 kr./mdr. 

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen kan du finde et bredt udvalg af lejeboliger Varde. Vi gør vores, for at alle boligannoncer bliver forhåndsgodkendte vores kundeservice, så du kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig Varde.

Sidder du med specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig i Varde, kan du nemt og hurtigt bruge vores søgefunktion på hjemmesiden. Her kan du vælge den boligtype, som du synes passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen, hvis du har specifikke ønsker indenfor på lejeboligens størrelse, husleje og kvadratmeter. 

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en lejebolig i Varde på BoligZonen.

Hos BoligZonen kan du også udleje din bolig, hvis du skal flytte pga. pladsmangel eller måske bare gerne bo i et andet område.