2 værelses lejlighed i Varde

Faciliteter

Areal
64m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Hovedgaden
Forbrug:

700 kr/md

Depositum:

14.773 kr

Leje per måned:

4.672 Kr/md

Stor lejlighed på 64 m2 til leje 6800 Varde

I denne lejlighed på Hovedgaden i Varde får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 64 m2.

Om boligen på Hovedgaden i 6800

Husleje
Du skal betale 4.672 kr. om måneden for dette lejemål på Hovedgaden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 14.773 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-15.

Andre lejeboliger i 6800 Varde

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 6800 Varde? Du kan i øjeblikket finde 10 lejemål i Varde netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.