3 værelses lejlighed på 89 m2

Gammel Rimsøvej,
8585 Glesborg

Månedlig husleje
5.887,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
1. aug 2024
Valideret annonce
Ja

3 værelses lejlighed i Glesborg

Boligerne er beliggende på Djursland i byen Glesborg. Ejendommen er et tidligere mejeri fra 1930, der i 1993 er bygget om til lejligheder. Ejendommens historie og indretning er med til at sætte sit præg på indretningen og gør hvert lejemål unikt. Til nogle af boligerne på 1. sal er der altan. Der er stor fælleshave og eget udhus til alle boligerne. Der er desuden fællesvaskeri. Boligerne har varmepumpe og elvarme. I Glesborg er der børnehave, skole, nyere ældrecenter (2011), lægehus, stor SuperBrugs og en Fakta. Der er gode busforbindelser til og fra Glesborg. Glesborg ligger 20km fra Ryomgård, 16km. fra Grenå( og 48km fra Randers. (8585 Glesborg, Rimsøvej 2-4. OBS : Der kan forekomme længere ventetider i afdelingen

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6876840
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
89 m2
Husleje
5.887,-
Aconto
0,-
Depositum
17.500,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ledig fra
1. aug 2024
Husdyr
Spørg udlejer
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.