3 værelses lejlighed på 84 m2

Nørregade,
6870 Ølgod

Månedlig husleje
7.346,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
20. aug 2024
Valideret annonce
Ja

3 værelses lejlighed i Ølgod

Beliggende centralt i Ølgod finder du vores boligafdelinger i smukke og meget fredelige omgivelser. Gartnerpassagen 3 ETAGEBYGGERI fra 1999 med familieboliger. Placeret midt i Ølgod med kort afstand til indkøb, transport med videre. Tilbyder dejlig gårdhave, hvor skønne stunder kan nydes. 10 boliger på 1. sal er plejeboliger, der visiteres gennem Varde Kommune. Der er elevator i boligafdelingen. Gartnerpassagen 2-4 ETAGEBYGGERI fra 1987 og 1999 med ungdomsboliger. Placeret midt i Ølgod med kort afstand til indkøb, transport med videre. Der er fælles vaskeri for ungdomsboligerne. Der er elevator i boligafdelingen. Kirkevænget RÆKKEHUSE opført i 1982 med terrasse eller have samt dejlige fællesarealer. Hvert lejemål har desuden eget skur. Storegade ETAGEBYGGERI opført i 1994 med dejlig gårdhave og cykelkælder. Der er desuden dørtelefon til alle lejlighederne. Rosenvænget RÆKKEHUSE opført 1989 med rig mulighed for at være social. Alle boligerne er med gulvvarme, terrasse og skur. Nørregade ETAGEBYGGERI opført 1998. To- til trerumsfamilieboliger, godt disponeret til familier. Der er elevator i ejendommen, hvilket øger tilgængeligheden. Der er gulvvarme, hvilket både er besparende og en dejlig, ensartet varmekilde. Enghavevej ETAGEBYGGERI opført 2002, der fremstår helt nyt og moderne. Her er både ungdomsboliger og familieboliger med op til fire værelser – så altså ikke kun til de små familier. Endvidere er der cykelskur, og til stueetagelejlighederne er der desuden terrasse/have. Vangsgade RÆKKEHUSE fra 2005, beregnet til familier og ældre. Med terrasser med bede samt med adgang til græsarealer. Både cykel- og redskabsskur. Mejerivej ETAGEBYGGERI opført i 2012, der fremstår moderne og nyt. Med dejlig gårdhave, hvor det sociale fællesskab kan holdes i gang. Der er elevator i boligafdelingen. Storegade ETAGEBYGGERI med skøn, fælles gårdhave. Opført i 1996, placeret i centrum af byen og med kun 10 km til Ølgod. Der er både elevator og cykelskur samt gode parkeringsmuligheder. Nærområdet byder på mange skønne aktiviteter, og de offentlige transportmidler ligger i gåafstand fra boligerne. Der er desuden kun 500-1000 meter til nærmeste dagligvarebutik. Boligernes centrale beliggenhed er fordelagtig for børnefamilier, da der kun er 500 meter til både skoler og daginstitutioner, og sportsaktiviteter findes inden for samme afstand.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6523916
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
84 m2
Husleje
7.346,-
Aconto
630,-
Depositum
19.488,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ledig fra
20. aug 2024
Husdyr
Tilladt
Elevator
Ja
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.