3 værelses lejlighed på 130 m2

Syvager,
8930 Randers

Månedlig husleje
9.954,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
15. aug 2024
Valideret annonce
Ja

3 værelses lejlighed i Randers NØ

Boligerne er beliggende i landsbyen Lem, 5. min kørsel udenfor Randers. Boligerne er etableret i en hyggelig bondegård fra 1872 med en gennemgående landlig men moderne atmosfære. Boligerne er totalt renoveret og ombygget til store og lyse lejligheder i 2009. De oprindelige staldbygninger er ligeledes blevet ombygget til nye, tidssvarende boliger i ét plan, mens der er indrettet 4 boliger i to plan i stuehuset. Foran stuehuset er der ligeledes et fælles plæneareal med direkte udgang fra, stuelejemålenes haver. Det store grønne fællesareal gør det muligt at afholde fælles begivenheder i afdelingen. Alle boligerne har deres egen have og terrasse i varierende størrelse, og der er mulighed for leje af carport, samt fælles cykelskur står til rådighed. Boligerne bliver opvarmet med naturgas. Afstanden til skole og børnehave er blot 5 km. Afdelingen har 700m til busafgang hvor indkøb- og byliv blot ligger 5 km væk til centrum af Randers. Der findes et forsamlingshus i byen, hvor ofte bliver afholdt arrangementer til både voksne og børn. Ligeledes er der en kirke i byen. (8930 Lem, Syvager 1-19, 21 th – 23 th)

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6518216
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
130 m2
Husleje
9.954,-
Aconto
350,-
Depositum
28.000,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ledig fra
15. aug 2024
Husdyr
Spørg udlejer
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.