3 værelses lejlighed på 92 m2

Nørrebrogade,
8930 Randers

Månedlig husleje
5.312,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
15. aug 2024
Valideret annonce
Ja

3 værelses lejlighed i Randers NØ

Afdelingens lejligheder har altaner og er udstyret med komfur, køleskab og fryser. Der er fællesvaskeri, garageleje og parkeringspladser. Afdelingen har store, grønne områder med en legeplads. Den ligger meget tæt på indkøbsmuligheder, apotek og busforbindelser til midtbyen. Særlige udlejningsregler. I denne afdeling kan du få fortrin, hvis du er i job eller under videregående uddannelse. Læs mere om de særlige udlejningsregler. I 2018 blev der lavet infrastrukturforbedringer omkring Glarbjergvej, her kan du se en film omkring dette.Film om infrastrukturforbedringerne i Glarbjergvejområde. Her kan du se en film fra området som i dag har fået navnet FALKENFilm om FALKE. (8930 Randers NØ, Glarbjergvej 110 - 122)

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6171381
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
92 m2
Husleje
5.312,-
Aconto
1.402,-
Depositum
18.700,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ledig fra
15. aug 2024
Husdyr
Spørg udlejer
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.