3 værelses lejlighed på 72 m2

Holstebrovej,
7800 Skive

Månedlig husleje
5.325,-
Oprettet / Opdateret
19 dage siden
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

3 værelses lejlighed i Skive

Holstebrovej 77 - 87 er et etagebyggeri, opført i 1968, beliggende i Skive vest. Afdelingen byder på alt fra 1-4 værelses lejligheder, der er mellem 49-93 m2. Der er gode parkeringsforhold og der er mulighed for at leje en garage via venteliste. Lejlighederne har en fantastisk udsigt over ådalen, med flot natur, og til den anden side er der udsigt til Bakkedraget og Vinde bakke. Renoveret med PVC-vinduer i 1989, nyt tag i 1991, nye køkkener i 1994 og nye påsatte altaner i 2013. Der er gode busforbindelser udenfor døren, og City Vest byder på mange indkøbs muligheder. Der er fælles gildesal, gæsteværelser og vaskeri og til hver lejlighed tilhører et pulterrum i kælderen. Der sættes stor pris på det gode fællesskab i afdelingen. Udfyld formularen, og tryk på send knappen. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6239394
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
72 m2
Husleje
5.325,-
Aconto
1.100,-
Depositum
9.500,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.