Lejebolig Skive

Var det noget med en lejebolig, studiebolig til leje, værelse til leje, hus til leje eller lejelejlighed Midtjylland? Så kunne det være, du skulle kigge nærmere på Skive. 

Uanset om du kunne tænke dig en lejebolig, studiebolig til leje, værelse til leje, hus til leje eller lejelejlighed i byen eller mere ude på landet i Skive Kommune, så har du gode muligheder for at lade dine boligdrømme gå i opfyldelse i Skive og omegn. Priserne på boliger til leje her gør, at du får flere penge at leve får, og disse store økonomiske fordele ved at bo i Skive gør, at det er et oplagt sted at slå sig ned og starte en familie. 

Afstanden til nogle af de andre større byer i Midtjylland gør også placeringen af Skive populær. Mange vælger nemlig at bo i Skive, hvor der er masser af vand, men pendle iforhold til deres arbejde. Flere arbejder i f.eks. Holstebro, som ligger 40 km fra Skive, Herning, som ligger 50 km fra Skive og Viborg, som ligger 30 km fra Skive.

Med en lejebolig, studiebolig til leje, værelse til leje, hus til leje eller lejelejlighed i Skive vil du blive bosat i en gammel købstad med ca. 22.00 indbyggere. Skive er placeret naturskønt lige ved Limfjorden og Krabbesholm Skov mod øst, og Skive Å, der løber gennem de forskellige bydele. Derfor vil du have mulighed for at finde en bolig til leje i byen og samtidig have naturen lige uden for døren. 

Boligmarkedet i Skive

I Skive Kommune ligger 17.833 parcel- og række/dobbelthuse, 6.029 lejligheder, 3.452 fritidshuse og endeligt findes der 37 kollegieboliger. Derfor burde det være muligt at finde noget for enhver smag, uanset om du er en familie, der ønsker at finde et hus til leje Skive, et ungt par på jagt efter en lejlighed Skive, hvor I kan starte familie, en single der gerne vil finde en lejlighed til leje, eller måske en studerende som gerne vil have et værelse til leje eller en studiebolig til leje. Og de lave kvadratmeterpriser i Skive Kommune gør det til et ekstra attraktivt sted at finde en lejebolig, studiebolig til leje, værelse til leje, hus til leje eller lejelejlighed. 

Nordfjends

Måske kunne du tænke dig et værelse til leje, hus til leje eller lejelejlighed et sted med et aktivt fællesskab? I så fald kan du overveje at kigge nærmere på Nordfjends på den frodige halvø Salling og Molérøren Fur. Her ligger nemlig mange mindre byer og landsbyer, der netop er kendetegnet ved et aktivt fællesskab. Her vil du også bo naturskønt, og lige gyldigt hvor i Skive Kommune, du finder din lejebolig, studiebolig til leje, værelse til leje, hus til leje eller lejelejlighed, vil du aldrig have mere end 12 kilometer til den nærmeste kyst. 

Forskellige drømme – mange muligheder

Mange går rundt med helt forskellige boligdrømme. Nogle kan drømme om et stort hus til leje på landet med plads til landlige udfoldelser, grønne omgivelser og højt til himlen. Andre kan drømme om en tilværelse i en lejlighed til leje i midtbyen tæt på shopping og byliv. Det handler om at finde den bolig til leje, der matcher netop dig og dine behov og ønsker. I Skive Kommune kan du bo på mange forskellige båder – uanset om det skal være i byen, landsbyen eller på landet. Og uanset om det skal være en lejebolig, studiebolig til leje, værelse til leje, hus til leje eller lejelejlighed. Boligmarkedet i Skive har masser af forskellige muligheder, så du har gode chancer for at få netop din boligdrøm til at gå i opfyldelse.  

Et trygt familieliv og godt uddannelsesmiljø

I Skive Kommune er det en høj prioritet at give børnene en tryg barndom, og en undersøgelse fra Mikonomi.dk viser da også, at Skive Kommune er en af de mest sikre kommuner i Danmark. Derfor er Skive Kommune et ideelt sted at finde en bolig til leje – enten som allerede etableret familie, eller som et ungt par, der gerne vil have børn og finde et trygt sted at slå sig ned og stifte en familie. 

Ligeledes kan Skive Kommune bryste sig af et godt uddannelsesmiljø. Her ligger nemlig stort set alle ungdomsuddannelser side om side, og denne placering er med til at give et tæt og godt uddannelsesmiljø. Desuden har Skive Kommune gennem flere år været blandt de byer, hvor flest unge får en ungdomsuddannelse. Det gør det til et helt oplagt sted for unge at finde et værelse til leje eller en studiebolig til leje – eller for familien med de unge børn at finde et hus til leje. 

Naturen i Skive Kommune

Udover at kunne bryste sig af at være en af de mest sikre kommuner i Danmark og at være blandt de byer, hvor flest unge får en ungdomsuddannelse kunne Skive Kommune i 2013 også løbe med førstepladsen som Danmarks bedste idrætskommune i en stor undersøgelse lavet af Danmarks Idrætsforbund. Skive er en aktiv egn og dermed et ideelt sted at finde en lejebolig, studiebolig til leje, værelse til leje, hus til leje eller lejelejlighed, hvis man er til et rigt udvalg af fritidsaktiviteter. Find for eksempel en bolig til leje tæt på vandet – noget der er rig mulighed for med hele 190 km. kystlinje. Her vil du få masser af muligheder for at dyrke det maritime liv i form af blandt andet sejlsport, dykning, kajak, surf og roning. Eller hvad med en lejebolig i en kommune, hvor du kan udforske livet på landjorden? Du kan blandt andet tage en tur på cykel, til fods eller på hesteryg på nogle af de mange stiger på egnen. Det kan blandt andet findes i Naturpark Flyndersø – Sønderlem Vig, Gennem de frodige landskaber i Salling, på Molerøen Fur eller i det kuperede terræn i Nordfjends. 

Kultur i Skive

Med et værelse, hus eller lejlighed til leje i Skive Kommune vil du også være beriget med et væld af kulturtilbud. Faktisk er udgifterne til kultur over landsgennemsnittet, fordi kultur er noget, som Skive Kommune prioriterer højt. Du kan blandt andet opleve Skive Festival, koncerter i KulturCenter Limfjord eller tage en tur i Skive Theater. Du kan også besøge en række forskellige kulturattraktioner, eksempelvis Danmarks bedst bevarede middelalderborg, Spøttrup Borg eller det nyrenoverede Skive Museum. Uanset hvor du vælger at finde en lejebolig, studiebolig til leje, værelse til leje, hus til leje eller lejelejlighed i Skive, vil du bo i en kommune med gode boligpriser, et rigt naturliv og masser af gode muligheder for kulturoplevelser. 

Hvordan finder jeg en lejebolig i Skive?

Det kan være tidskrævende at finde en lejebolig i Skive. Vi anbefaler dig derfor, at du starter din boligsøgning så hurtigt som muligt. Hos BoligZonen har vi gjort det nemmere for dig som boligsøgende, ved at samle alle ledige lejeboliger i både Skive by og Skive Kommune. Husk at bruge filtrering i din boligsøgning, så den bliver så præcis som mulig.

Du kan også oprette en BoligMatcher, som løbende opdaterer dig på nye lejeboliger i lige præcis det område, som du søger bolig.

Hvad koster en lejebolig i Skive?

En lejebolig i Skive koster i gennemsnit omkring 4.500 kr./mdr. Der er selvfølgelig forskel på, hvilken type lejebolig du leder efter. Gennemsnitsprisen på værelser og huse ligger mellem 3.400 kr./mdr. og 8.700 kr./mdr., mens lejligheder ligger på mellem 1.800 kr./mdr. og 9.300 kr./mdr.

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen finder du et bredt udvalg af lejeboliger i Skive. Vi gør alt hvad vi kan, for at alle boligannoncer på forhånd er godkendt af vores kundeservice, for at du slipper for bekymringer og kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig i Skive.

Har du specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig i Skive, kan du hurtigt og nemt benytte vores søgefunktion. Her kan du vælge den boligtype, som passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen til at definere størrelse, husleje og kvadratmeter på din kommende drømmebolig i Skive. 

Hvis du gerne vil være nogle af de første der ser nye lejeboliger, kan du nemt og hurtigt oprette en BoligMatcher og automatisk få en mail, når der dukker nye lejeboliger op i Skive.

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en lejebolig i Skive på BoligZonen.