Lejebolig Holstebro

Holstebro ligger i det nordlige Vestjylland og har omkring 37.000 indbyggere i byen mod omkring 59.000 i kommunen. Hos BoligZonen kan du både finde lejeboliger i Holstebro By og i Holstebro Kommune. Byen ligger ved Storå og har gennem de sidste mange år gennemlevet en stor forvandling og er i dag kendt som en kulturby. Især gadebilledet er præget af flere smukke skulpturer og kunstværker. 

Holstebro er en af de større og mere betydelige handelsbyer med et stort net af gågader. Faktisk er gågaden i Holstebro den ældste i Danmark og har mere end 200 butikker. Både i 2006 og 2020 blev Holstebro kåret som Danmarks bedste handelsby, hvilket er noget byen i den grad afspejler. I byen finder du også større industrier inden for fremstilling af fødevarer, jernvarer og maskine, træ og møbler samt kemisk industri. Holstebro er også en god by at slå dig ned i, fordi mange byer ikke ligger langt væk. Her kan nævnes Skive, Viborg, Herning, Ringkøbing og lidt længere væk Silkeborg og Aarhus.

Byen har altså meget at byde på og det bærer den konstante indbyggervækst også præg af - den har, som den eneste vestkystkommune, været støt stigende siden 2012. Byen er under hurtig udvikling og derfor populær. Mange vælger at slå sig ned i byen i alt fra ejerboliger, lejelejligheder, lejede huse og studieboliger. Udover at byen er i udvikling er der mange grunde til at slå sig ned i dejlige Holstebro. Byen byder nemlig på et rigt liv indenfor caféliv, by- og natteliv og shopping. Naturen omkring Holstebro er også værd at nævne. Byen ligger nemlig naturskønt med korte afstande til både Vesterhavet og Limfjorden. Her kan vandet både nydes fra strandkanten, men er også kendt som et godt sted blandt surfere. Derudover er der fantastisk smukt omkring Storeåen, Vandkraftsøen og det særlige landskab rundt om byen - her kan du slå dig løs i løbesko, vandresko og på mountainbike.

For dig som studerende eller jer som børnefamilie er byen også attraktiv, fordi byen har et bredt udvalg indenfor uddannelser. Byen gør både meget for deres folkeskoler og gymnasier, men også meget for de videregående uddannelser, hvor byen både har Social og Sundhedsskolen, Erhvervsakademi Midtvest, Dansk Talentakademi, VIA University College. I byen kan du altså uddanne sig som både byggetekniker, ergoterapeut, fysioterapeut, lærer, produktingeniør, pædagog og socialrådgiver – bare for at nævne nogle af dem. I byen ligger også det Jydske Dragonregiment, som også tilbyder en række uddannelser indenfor hæren.

Grunde til ikke at ville bo i Holstebro er svære at finde. Og heldigvis er der mange muligheder for lejelejligheder, værelser til leje, studieboliger og leje af huse og rækkehuse. Der er lejebolig for hver en type og for hver en smag. Du kan både bo til leje i ældre ejendomme, nye ejendomme, midt i byen eller udenfor byen for mere natur omkring sig. 

Hvordan finder jeg en lejebolig i Holstebro?

Det kan være tidskrævende at finde en lejebolig i Holstebro. Vi anbefaler dig derfor, at du starter din boligsøgning så hurtigt som muligt. Hos BoligZonen har vi gjort det nemmere for dig som boligsøgende, ved at samle alle ledige lejeboliger i både Holstebro by og Holstebro Kommune. Husk at bruge filtrering i din boligsøgning, så den bliver så præcis som mulig.

Du kan også oprette en BoligMatcher, som løbende opdaterer dig på nye lejeboliger i lige præcis det område, som du søger bolig.

Som sagt er Holstebro i rivende udvikling og det stopper ikke foreløbigt, da der er udarbejdet en plan – Byens Plan skal i samarbejde med Holstebro Udvikling stå for en større udvikling af byen. Projektet går ud på at binde byen bedre sammen og gøre den tættere. Der skal bygges flere boliger – både eje- og lejeboliger – omkring bymidten. På sygehusgrunden kommer der et nyt grønt boligkvarter, hvor der både skal være plads til de unge, familierne og seniorerne i de populærere bofællesskaber. Omkring Storå kommer der også en række sydvendte eje- og lejeboliger lige ned til åen og det nye kommende parkrum. På den gamle Kvickly-grund genåbnes åen og også her kommer der et nyt boligkvarter, Lilleå, med blandt andet lejelejligheder. Også Sønderland bliver et boligkvarter med kulturlivet lige ved siden af. 

Hvad koster en lejebolig i Holstebro?

En lejebolig i Holstebro koster i gennemsnit omkring 5.000 kr./mdr. Der er selvfølgelig forskel på, hvilken type lejebolig du leder efter. Gennemsnitsprisen på værelser og huse ligger mellem 1.700 kr./mdr. og 10.900 kr./mdr., mens lejligheder ligger på mellem 1.200 kr./mdr. og 9.900 kr./mdr.

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen finder du et bredt udvalg af lejeboliger i Holstebro. Vi gør alt hvad vi kan, for at alle boligannoncer på forhånd er godkendt af vores kundeservice, for at du slipper for bekymringer og kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig i Holstebro.

Har du specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig i Holstebro, kan du hurtigt og nemt benytte vores søgefunktion. Her kan du vælge den boligtype, som passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen til at definere størrelse, husleje og kvadratmeter på din kommende drømmebolig i Holstebro. 

Hvis du gerne vil være en af de første der ser nye lejeboliger, kan du nemt og hurtigt oprette en BoligMatcher og automatisk få en mail, når der dukker nye lejeboliger op i Holstebro.

Lejlighed Holstebro

Drømmer du om at finde en lækker lejlighed til leje i Holstebro, er der gode nyheder. Der findes nemlig mange ledige lejligheder i Holstebro til fornuftige priser. Dette gælder, uanset om du leder efter en mindre toværelses, eller om du ønsker en tre-, fire- eller endda femværelseslejlighed, der giver dig meget mere plads at boltre dig på. 

I Holstebro er der gode muligheder for at finde lejligheder til yderst fordelagtige priser. Her kan du for eksempel få en treværelses lejlighed i byområdet til omkring 4.000 kr. Har du brug for mere plads, kan du også finde fire- og femværelseslejligheder ned til omkring 6.000 kr. pr. måned. Modsat andre større byer i Danmark er der altså tale om en meget lav månedlig ydelse for en ledig lejlighed i Holstebro, hvilket giver plads i budgettet til alt det, der er sjovere end husleje.

Finder du din drømmelejlighed i Holstebro, skal du altså ikke have særligt mange sedler op af pungen hver måned, og det giver god plads i budgettet til en bil. Holstebro er placeret meget centralt i Danmark, og ønsker man at slå sig ned i en naturrig by tæt på andre store byer såsom Viborg, Herning og Ringkøbing, er Holstebro det oplagte valg. Kører man lidt længere væk, finder man hurtigt vejen til Silkeborg og Aarhus.

Studiebolig Holstebro

Skal du ud at finde din første eller måske din næste studiebolig, er Holstebro også et oplagt valg. Holstebro er en stor studieby med masser af muligheder for dig, der ønsker at studere. Her ligger blandt andet Dansk Talentakademi, VIA University College og Social- og Sundhedsskolen.

I Holstebro er der gode muligheder for at leje en studiebolig til rimelige penge, da priserne generelt er lavere, end det er tilfældet i mange andre studiebyer såsom København eller Aarhus. Du kan fx finde en etværelses studiebolig til omkring 2-2.500 kr. pr. måned i centrum af Holstebro. Der er også etværelses- og toværelseslejligheder til omkring 4-5.000 kr. pr. måned, som ofte er omkring 50-60 kvm.

Priserne for en studiebolig i Holstebro gør det altså muligt at studere uden at have et studiejob ved siden af, og samtidig kan man få en del flere kvadratmeter for pengene, end man kan i andre af Danmarks studiebyer.

Skal du flytte ud for første gang, kan du med fordel læse vores guide med gode råd til dig, som skal flytte hjemmefra. Her kan du læse om at lave et budget, så hverdagen hænger sammen, finde gode forsikringer, og hvordan du skal forholde dig til at flytte adresse og læge. 

Værelse Holstebro

Et alternativ til at leje en studiebolig eller en hel lejlighed som studerende kan være at leje et værelse i Holstebro. Ens økonomi som studerende er trods alt begrænset, og derfor er det blevet populært at leje et værelse, da der her er gode penge at spare for dig, som er studerende.

Et værelse i Holstebro koster som regel mellem 1.500 og 2.500 kr. pr. måned og er derfor et yndet alternativ til en studiebolig, der sagtens kan koste et par tusinde ekstra hver måned.

At leje et værelse i Holstebro er dog ikke kun for studerende. Værelser i fx et kollegium giver gode muligheder for at være social og danne et godt netværk i en ny by. Det er samtidig en meget billig måde at bo på, og at leje et værelse kan derfor give ekstra rum i budgettet.

Rækkehus Holstebro

Som alternativ til at leje et hus er rækkehuse oplagte at se nærmere på som din næste lejebolig. I Holstebro finder du både nyopførte og ældre rækkehuse til leje. Her får man fornemmelsen af liv og naboskab uden at gå på kompromis med drømmen om egen have, hvilket er en af årsagerne til rækkehusenes stigende popularitet som lejebolig.

Ønsker du at leje et rækkehus i Holstebro, er der gode muligheder for at finde den perfekte lejebolig. At leje et rækkehus i Holstebro er meget overkommeligt. Priserne er fornuftige, og du kan således finde rækkehuse til leje til mellem 7.000 og 10.000 kr. hver måned, og der er god plads i disse rækkehuse. Ofte findes der 4-værelses rækkehuse på mellem 100 og 150 kvadratmeter.

Et rækkehus i Holstebro giver dig mulighed for at have tæt kontakt med dine naboer i naturrige omgivelser. Samtidig har man god plads indenfor og en stor have udenfor, så der både er plads til dyr og børn.

Lejehus Holstebro

Har du brug for plads og en stor grund at boltre dig på med god afstand til naboer i naturrige omgivelser? Så bør du se efter et lejehus i Holstebro. Går du rundt med drømmen om at leje et hus, har Holstebro spændende huse til leje at byde på. Her er det især klassiske parcelhuse med dejlige, grønne haver, der udlejes. 

Huse til leje i Holstebro Kommune ligger i et meget overkommeligt prisniveau, hvor det er muligt at leje et hus for omkring 7.000 kr. hver måned. Kigger du efter huse med en størrelse på mellem 100 og 150 kvadratmeter, skal du forvente at komme af med omkring 10.000 kr. hver måned.

I forhold til mange andre større byer såsom Aarhus er prisniveauet altså meget overkommeligt, når du finder et hus til leje i Holstebro og omegn, hvilket giver god plads i budgettet. På den måde er der plads til at drage fordel af Holstebros rige kulturliv og mange shoppingmuligheder.

Find en lejebolig i Holstebro

Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt for dig som boligsøgende at finde den helt rigtige lejebolig. Vi har med vores søgefunktioner på vores hjemmeside forsøgt at gøre processen mere overskuelig.

Med dette værktøj kan du filtrere din søgning ud fra område, type af bolig, husleje, antal af værelser samt størrelsen på din fremtidige lejebolig. Det betyder, at du helt præcist kan målrette din søgning ud fra de behov, du har til din kommende lejebolig.