3-Værelses Lejlighed Midt I Hjørring

Faciliteter

Areal
89m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Østergade
Depositum:

0 kr

Leje per måned:

4.879 Kr/md

Beliggende centralt med udsigt over gågaden i Hjørring. Lejligheden er på 89 m2 og rummer fordelingsgang med fast skab samt adgang til badeværelse med brus, et lyst værelse samt det store køkkenalrum med mulighed for både spiseplads og sofaarrangement. Fra køkkenalrummet er der adgang til værelse med udgang til vestvendt altan. Der er sydvendt fransk altan med udsigt ud over Brinck Seidelinsgade og Østergade i stuen, som er i åben forbindelse med køkkenet. Der er trægulve overalt i lejligheden undtagen i køkkenet og badeværelset, hvor der er linoleum på gulvene. Der er tillige adgang til fælles vaskeri i kælderen samt fælles cykelskur og mulighed for parkering i gården.  Hårde hvidevarer: komfur og emhætte. Ledig       14.637,00 DKK (3 måneders leje)              4.879,00 DKK                    600,00 DKK Vand fast:               350,00 DKK I alt:                     5.829,00 DKK El afregnes direkte til Energi Nord.

Stor lejlighed på 89 m2 til leje 9800 Hjørring

På Østergade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 89 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Østergade i 9800

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Østergade  ligger på 4.879 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 0 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 9800 Hjørring

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9800 Hjørring? I øjeblikket kan du finde 113 lejeboliger i 9800 Hjørring her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.