4-Værelses Lejlighed I Frederikshavn

Faciliteter

Areal
93m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Søndergade
Forbrug:

1.150 kr/md

Depositum:

14.400 kr

Leje per måned:

4.800 Kr/md

93 M2, 4-værelses lejlighed beliggende centralt i Frederikshavn. Fælles gårdanlæg og vaskeri.  Hårde hvidevarer: Køleskab, komfur og emhætte Ledig

Stor lejlighed på 93 m2 til leje 9900 Frederikshavn

På Søndergade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 93 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Søndergade i 9900

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Søndergade er 4.800 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 14.400 kr.

Andre lejeboliger i 9900 Frederikshavn

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 9900 Frederikshavn? Du kan i øjeblikket finde 142 lejeboliger i Frederikshavn netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.