4 værelses lejlighed på 103 m2

Jernbanegade,
6800 Varde

Månedlig husleje
6.643,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
20. aug 2024
Valideret annonce
Ja

4 værelses lejlighed i Varde

(Se billeder ovenfor i karussellen og i venstremenuen. Storegad. FAMILIEBOLIGER opført i 1960, der kan rumme både den lille og den lidt større familie. Med et- til trerumsboliger, fra 41 m2 helt op til 97 m2. Med dejlige faciliteter og udenomsarealer til hele familien samt garage. (Stationsparken) ligger på Torvegade, Engdraget, Jernbanegad. FAMILIEBOLIGER i etageejendom opført i 1956, der kan rumme både den lille og den lidt større familie. Med to- til firerumsboliger, fra 65 m2 helt op til 102 m2. Med dejlige faciliteter og udenomsarealer til hele familien samt garage. Rådhusstræd. UNGDOMSBOLIGER, der er ideelle som studieboliger. Boligerne ligger meget centralt i Varde, og det gør det derfor let både at benytte diverse transportmidler, indkøb samt fritidsaktiviteter. (Apotekerhaven) ligger på Nørregad. FAMILIEBOLIGER i hjertet af Varde med fortrinsret for unge under uddannelse. Til dig, der bruger byen og gerne vil være tæt på andre unge. Opført i 1989 og helt nyrenoveret, forventeligt i 2021. Med lækker, fælles gårdhave, så det sociale samvær på stedet let kan holdes i gang. Her er alle muligheder for at være social, men samtidig med god mulighed for at være privat. Om du studerer eller arbejder indeholder boligafdelingen helt sikkert noget, der passer til dig og dine behov. (Digterparken) ligger på Blichersve. FAMILIEBOLIGER opført i 2019-2020, der er indrettet med åbent køkken i direkte forbindelse med lys spiseplads og opholdsstue med adgang til terrasse eller altan. Der er elevator i boligafdelingen.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6455181
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
4
Størrelse
103 m2
Husleje
6.643,-
Aconto
975,-
Depositum
23.690,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ledig fra
20. aug 2024
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Ja
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.