7 værelses lejlighed i Odense C

Faciliteter

Areal
237m2
Værelser
7 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
207 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Filosofgangen

Leje per måned:

18.500 Kr/md

Elegant og herskabelig lejlighed på 3. sal i mondæn ejendom for den kræsne lejer. Nyrenoveret i maj 2021. 4 min. fra Flakhaven, grønne områder som Klosterhaven og Munke Mose. Stuklofter, parketgulve, gæstetoilet, separat bad og toilet. Elevator. Vaskemaskine, tumbler og Uno Form køkken med alle hårde hvidevarer. Lille altan i soveværelse mod Filosofgangen Udlejes ikke til bofællesskaber. Garage kan lejes. Mulighed for at leje værelse/r på 5. sal (der forefindes badeværelse) til eksempelvis teenagebørn/egen systue/hobbyrum. Forudbetalt leje kan afdrages over 2 måneder. Lejligheden kan fremvises efter aftale med 40 16 94 37. 21-05-05

Stor lejlighed på 237 m2 til leje 5000 Odense C

På Filosofgangen finder du en stor lejlighed til leje med i alt syv værelser. Lejligheden er på hele 237 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Filosofgangen i 5000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Filosofgangen ligger på 18.500 kr. om måneden.

Andre lejemål i 5000 Odense C

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 5000 Odense C? I øjeblikket finder du 521 lejeboliger i 5000 Odense C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.