BUTIK BEDSTE GÅGADE I HOLSTEBRO TIL LEJE

Faciliteter

Areal
110m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Nørregade
Forbrug:

500 kr/md

Depositum:

46.500 kr

Leje per måned:

15.500 Kr/md

Beliggende på det nordlige hjørne af Nørregade og Nygade. Vinduer til begge gader. Mulighed for udstilling på gadeareal. Lager, kontor, bad og køkkenfaciliteter på 1. sal. Ved udleje til selskabskonstruktion udgør depositum 6 mdr.s leje kontant EMAIL Der står noa-noa på skiltet og forretningen hed tippe Nedsat startleje.

Stor lejlighed på 110 m2 til leje 7500 Holstebro

I denne lejlighed på Nørregade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 110 m2.

Om lejemålet på Nørregade i 7500

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Nørregade er 16.500 kr.
Depositum
Du skal lægge 49.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7500 Holstebro

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 7500 Holstebro? Du kan i øjeblikket finde 59 lejemål i Holstebro netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.