Dejlig 2- Værelses Lejlighed Midt I Hjørring

Faciliteter

Areal
72m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Østergade
Depositum:

0 kr

Leje per måned:

4.760 Kr/md

Beliggende centralt på gågaden midt mellem Metropol og det nye rådhus. Lejligheden har flot udsigt fra stuen over gågaden.  Lejligheden er indrettet med entré med adgang til badeværelse og adgang til et flot køkken i åben forbindelse med stuen. I køkkenet er der plads til spisebord. Fra køkkenet er der adgang til den lyse stue og lejlighedens værelse.  Hårde hvidevarer: komfur, emhætte. og køl/frys  Ledig       14.277,45 DKK (3 måneders husleje)             4.759,15 DKK Varme aconto:      450,00 DKK Vand fast:             350,00 DKK I alt:                    5.559,15 DKK El afregnes direkte til Energi Nord.

Stor lejlighed på 72 m2 til leje 9800 Hjørring

I denne lejlighed på Østergade i Hjørring får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Østergade i 9800

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Østergade er 4.760 kr.
Depositum
Du skal lægge 0 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9800 Hjørring

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9800 Hjørring? I øjeblikket kan du finde 113 lejeboliger i 9800 Hjørring her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.