2 værelses lejlighed på 71 m2

Karine Krumpen,
8700 Horsens

Månedlig husleje
7.550,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
15. jun 2024
Valideret annonce
Ja

Denne toværelses lejebolig er skabt til parret eller singlen, der værdsætter rummelighed, moderne design og alt i hårde hvidevarer.

Køkken og stue Træd ind i denne lyse og indbydende toværelses lejlighed, hvor et moderne køkken smelter sammen med stuen i en åben og harmonisk forbindelse. Køkkenet er udført med stilrene elementer og inkluderer alt i moderne hårde hvidevarer. Stuen er rummelig og lader dig skabe et behageligt sofaområde. Soveværelse Lejlighedens soveværelse er rummeligt og byder på tre faste garderobeskabe samt rig plads til en komfortabel dobbeltseng. Badeværelse Det stilrene badeværelse præsenterer en moderne atmosfære med bruseniche, toilet samt håndvask med praktiske opbevaring. Badeværelset inkluderer også en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Altan/terrasse Stuen åbner op til din egen private altan/terrasse, der inviterer til afslapning og udendørs ophold, hvor du kan nyde den friske luft.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6064846
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
2
Størrelse
71 m2
Husleje
7.550,-
Aconto
250,-
Depositum
22.650,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Ledig fra
15. jun 2024
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.