2 værelses lejlighed på 62 m2

Hedvig Billes Top,
8700 Horsens

Månedlig husleje
7.225,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Lys og rummelig toværelses lejlighed med god planløsning og veludnyttede kvadratmeter. Lejligheden indeholder køkken-alrum, soveværelse, bad og altan/terrasse.

Køkken og stue Velindrettet toværelses lejlighed med et lyst og stilrent køkken, er er placeret i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er opført i stilrene elementer, og indeholder alt i hårde hvidevarer. Soveværelse Lejligheden indeholder et lyst og rummeligt soveværelse med to faste garderobeskabe samt plads til en dobbeltseng. Badeværelse Badeværelset er opført i stilrene materialer og indeholer bruseniche, toilet, håndvask samt skabsplads. Badeværelset indeholder desuden vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Entré Lejligheden byder velkommen via en entré, der åbner op til lejlighedens øvrige rum. Altan Fra stuen er der direkte udgang til egen altan.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6367077
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
2
Størrelse
62 m2
Husleje
7.225,-
Aconto
250,-
Depositum
21.675,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.