3 værelses hus på 90 m2

Lindegade,
6070 Christiansfeld

Månedlig husleje
7.784,-
Oprettet / Opdateret
6 dage siden
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

Eksempel på 3 rums Familieboliger Lindegade - Christiansfeld

VELKOMMEN TIL KOLDING-CHRISTIANSFELD - Sammenlagt afdeling På udvalgte ledige boliger tilbyder vi nedsat indskud og lejereduktion - Kontakt kundeservice på 76 Phone Boligerne 15 nyrenoverede familieboliger i størrelserne 2, 3 og 4-rums, med m2 melle 74-113 - alle med indflytning i 2020 Afdelingen -masser boliger på flere adresser Lindegade/Nørregade Ombygning og renovering af Christiansfelds gamle drengeskole, samt opførelse af 4 nye punkthuse. I den gamle skole beliggende i Lindegade er indrettet 15 familieboliger. De renoverede boliger ligger i fredede bygninger I de 4 nye punkthuse, beliggende i Nørregade er opført 14 familieboliger. Disse fremstår med gavle og facader i gule flensborgteglsten. Tagene er udført med røde vingeteglsten. Der er lagt stor vægt på at følge Christiansfelds særlige og unikke byggestil så vidt som muligt. Gunnars Ager De 12 boliger er i to etager og fordelt på fire forskellige arkitekttegnede byggerier, hvor hvert byggeri består af tre boliger, de blev opført i 2013 og ligger i den populære bydel Dalby lidt uden for Kolding. Stagebjerggård/Vestergade Det spændende byggeri er opført i 2013 og ligger ved Stagebjerggård i Almind kun fem km. fra Kolding. Rækkehusene er beliggende i smukke naturomgivelser. Området omkring rækkehusene er fyldt med store grønne arealer, hvor det ligger frit for at benytte dem til enten picnic, boldspil, grill-fester eller lign. Nær rækkehusene finder du marker, hvor der går græssene køer. Med en bolig i Almind, får du derfor både rolige landlige omgivelser samtidig med, at du er tæt på byens mange goder. Ndr.Ringvej På den gamle remisegrund på Ndr. Ringvej, er opført fire punkthuse på hver seks etager med i alt 84 almene lavenergi familieboliger. Størstedelen af boligerne har en attraktiv udsigt mod syd, øst eller vest og veksler med tre- og fire rums boliger, de fleste er udstyret med altan og eget depotrum i boligen. Til boligerne hører også fælles udeområder mellem husene og på terrassedækket over parkeringskælderen. Fællesområderne er tæt på boligerne og beskyttet fra trafikstøj. Desuden anlægges der et offentligt område midt i bebyggelsen i form af en trappe og rampe, som forbinder området syd for bebyggelsen mod Utzonsgade. Nærområdet Christiansfeld, som er på Unescos verdensarvliste, blev grundlagt i 1773 af de såkaldte Herrnhutere, en tysk brødremenighed fra Sachsen. Boligerne ligger opad af Brødremenighedens kirke 'Salshuset', og dermed tæt på byens centrum, Kirkepladsen. Fleksibel udlejning 25% af boligerne udlejes efter særligt pendlerkriterie Ansøgere, som har folkeregisteradresse udenfor kommunen og har fast arbejde i Kolding kommune (minimum 28 timer om uge). Det er et krav, at prøvetiden er udløbet. Ansøgeren skal opnå kortere afstand imellem arbejdspladsen og bopælen ved flytningen. Udlejningsmateriale Find det under "Se flere dokumenter".

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 7029650
Boligtype
Hus
Antal værelser
3
Størrelse
90 m2
Husleje
7.784,-
Aconto
500,-
Depositum
40.957,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ledig fra
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.