Lejebolig Christiansfeld

Drømmer du om at bo i en by med velbevarede, historiske bygninger, der ovenikøbet er blevet optaget på UNESCOs verdensarvsliste? Så tag et kig på Christiansfeld! 

Christiansfeld er en hyggelig by med 3.008 indbyggere beliggende i Kolding Kommune kun 18 kilometer syd for Kolding. Derfor er du heller aldrig langt væk fra en større by med mulighed for shopping, byliv og hyggelige arrangementer. 

Er du førstegangslejer eller har du brug for at få støvet reglerne som lejer op? Så læs vores guide til lejere her.

Attraktioner i Christiansfeld

Christiansfeld er en historisk og meget flot by med mange spændende attraktioner. Finder du en lejebolig i Christiansfeld er du derfor sikret smukke omgivelser, historiske bygninger og velbevaret kultur. 

I Christiansfeld kan du nyde kringlede, små brostensgader og ikoniske gulstenshuse mens du går på opdagelse på Strøget. 

Derudover kan du opleve andre seværdigheder som: 

·      Den eneste Brødremenighedskirke i Danmark. Christiansfeld er en Brødremenighedsby, og antages for at være en af de smukkeste og bedst velbevarede Brødremenighedsbyer i hele Europa. Kirken kan rumme helt op til 1000 mennesker, og er beriget med håndstøbede lysekroner fra 1777. 

·      Prætorius Torvet, der hvert år danner rammen om Christiansfeld Vinfestival den første weekend i august. Torvet er fyldt med små cafeer og hyggelige restauranter, der giver liv og glade dage til hele byens bymidte. 

·      Christiansfeld honningkager. Behøver vi egentlig at sige meget mere end at det er den bedste grund til at finde en lejlighed i Christiansfeld? De berømte honningkager er blevet bagt i mere end 200 år, og har givet Christiansfeld et sukkersødt ry. 

Lejligheder i Christiansfeld 

Vælger du at kigge på lejligheder i Christiansfeld, kommer din lejlighed ikke til at ligge langt fra større byer som Kolding og Haderslev. Har du bil, skal du køre i en lille halv time fra dit nye hjem i Christiansfeld før du lander i Kolding eller Haderslev. Med offentlig transport kan du også hurtigt hoppe på en bus og være i Kolding eller Haderslev på under en halv time. 

Drømmer du om at bo i hus er det med sikkerhed også muligt at finde et hus til leje i Christiansfeld. Her er det nemlig muligt at få mere for pengene og boliger med plads til brede armbevægelser. Lejeboliger i Christiansfeld afspejler både den gamle, historiske stil blandet med nytænkning og moderne indretning, og det er nemt at sætte sit eget præg på lejeboligen, så du kan føle dig hjemme i Christiansfeld. 

Hvad koster lejligheder i Christiansfeld?

Prisen afhænger af hvilke slags lejligheder i Christiansfeld, du er på udkig efter. En gennemsnitlighed lejlighed midt inde i byen på 76-133 kvadratmeter ligger på et prisleje mellem 4.995-8.221 kroner per måned. 

Find lejligheder i Christiansfeld

Hos BoligZonen har vi gjort det nemt for dig at finde lejligheder i Christiansfeld. Alle vores boligannoncer er godkendt af vores kundeservice, og har du specifikke krav til din lejebolig – måske du ønsker en treværelses med have eller altan – så har vi gjort det nemt for dig at benytte vores søgefunktion, når du er på boligjagt. 

Her kan definere størrelse, antal værelser, husleje med mere. 

Ønsker du at udleje din bolig, har du også mulighed for det her på BoligZonen. du skal bare oprette en udlejeannonce,og så er du godt på vej. 

Vi ønsker dig alt held og lykke på din boligjagt, og håber at du finder drømmeboligen!