3 værelses hus på 88 m2

Vesterhåb,
8300 Odder

Månedlig husleje
7.148,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

Eksempel på 3 rums Familieboliger Stenhøjen

VELKOMMEN TIL BENDIXMINDE Spændende boligområde opført i Phone - Boligerne 4 punkthuse med i alt 70 boliger fordelt på 2,3 og 4 rums boliger. Afdelingen 118 almene familieboliger: 70 boliger i 4 punkthuse fordelt på henholdsvis 2 huse med 3 etager og 2 huse med 4 etager, samt 48 gårdhavehuse/rækkehuse opført i 3 klynger.Sammen med boligerne opføres et fælleshus. Nærområdet Bendixminde er et nyt boligområde i den vestlige del af Odder Kommune. Området er naturskønt placeret på sydvendte bakker mellem ådal og bæk, skov og marker. Skoler og daginstitutioner er i gåafstand og kan nåes langs hyggelige stier. Der opføres en daginstitution i baghavne bag punkthusene. Med Letbanen til Aarhus er storbyens muligheder tæt på. Så flyt til Bendixminde og få naturen i baghaven og Aarhus i forhaven. Udlejningsmateriale med plantegninger Der er fortsat ledige boliger i alle størrelser - kontakt Kundeservice på tlf. 76 64 64 64 for at høre mere.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6330814
Boligtype
Hus
Antal værelser
3
Størrelse
88 m2
Husleje
7.148,-
Aconto
250,-
Depositum
39.013,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ledig fra
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.