Lejebolig Odder

Stationsbyen Odder i Østjylland er hovedbyen i Odder Kommune, og der bor 12.093 indbyggere i byen. Odder bliver også kaldt for den største landsby i Danmark, og du vil opleve en by, som rummer en smule af det hele. Der er både masser af shopping muligheder, udsøgte spisesteder, flere overnatningssteder og spændende attraktioner. På trods af det er Odder ikke større, end at du samtidig kan mærke den landlige nærhed og hygge blandt byens beboere. Det er især dette, der gør Odder til noget ganske særligt og er grunden til, at lejeboliger i Odder er i særligt høj kurs. 

Leder du efter en lejebolig i Odder, er du havnet det helt rette sted. Hos BoligZonen formidler vi nemlig flere lejligheder, og vi øger på den måde dine muligheder for at finde den bolig til leje i Odder, du drømmer om. 

Attraktioner i Odder

Selvom Odder ikke er nogen metropol, rummer byen et bredt og spændende udbud af oplevelser, butikker og caféer. Det skyldes ikke mindst, at byen har et enormt opland af mange mindre landsbyer. Herudover er byen tæt på store danske byer som Aarhus og Horsens, hvilket er med til at give Odder et moderne præg, men det er dog den landlige atmosfære og stemning, der er Odders varemærke og kendetegn. 

Der er flere attraktioner i Odder. Først og fremmest er det værd at fremhæve Odders bymidte. Den kan nemlig måle sig med den type bymidte, du finder i langt større byer. Tag et smut forbi Rosensgade, der er Odders gågade. Her vil du uden tvivl kunne få flere timer til at gå i diverse modebutikker og specialforretninger. Det er desuden værd at nævne, at Danmarks mest populære og største Kvickly ligger i Odder. Du behøver derfor ikke køre ind til Aarhus, når du skal handle stort ind. 

En anden attraktion i Odder er det gamle Ting- og arresthus. Det blev opført tilbage i år 1854 og har tidligere fungeret som politistation. I dag huser bygningen kontorlokaler og en café. Du kan også tage et smut forbi centralhotellet på torvet i Odder, som på mange måder minder om Hotel Royal, der ligger i Aarhus. Der er her tale om en imponerende bygning, og i dag ligger der kontorer og lejligheder. 

Lejligheder i Odder

Med en lejebolig i Odder har du ikke mere end 19 kilometer til Skanderborg, 21 kilometer til Aarhus og 25 kilometer til Horsens. Odder og Aarhus er desuden tæt forbundet via Aarhus Letbane, der går flere gange i timen. Derfor kan du med en lejlighed i Odder sagtens gå i skole eller arbejde i Aarhus. 

Det særlige ved at have en lejlighed i Odder er også, at selvom du befinder dig tæt på gode shopping- og spisemuligheder, venter naturen lige om hjørnet. Du kan blandt andet besøge Mølleparken, hvor der er en lille dam og en legeplads til børnene. Mange beboere i Odder ynder at bruge tid i parken, hvor de studerer de mange ænder og lytter til vandet fra åen, mens børnene leger. 

Lejeboliger i Odder er også kun et stenkast fra en stor skov, der ligger lige syd for byen. Skoven egner sig rigtig godt til vandreture, og du vil med det samme føle, at du befinder dig langt fra bylivet. Der er flere skove tæt på Odder, herunder Vejlskoven og Rathlousdal Skov. 

Lejeboliger i Odder er også meget populære for børnefamilier. Det skyldes, at der findes to privatskoler og tre kommuneskoler i byen, ligesom der er adskillige ungdomsuddannelser. 

Odder er også oplagt for pendlere, da landevejene 445 og 451 krydser Odder i den sydlige del, som går mod Skanderborg og Horsens, ligesom Odder har flere regionale og lokale busruter. Det er blandt andet dette, der gør, at der er mange, der leder efter en bolig til leje i Odder. 

Hvad koster en lejebolig i Odder? 

Prisen på en lejlighed i Odder ligger cirka mellem 3.500-10.200 kroner om måneden. Det afhænger naturligvis af, hvor mange værelser og kvadratmeter der er tale om, og hvor i byen den ligger. Det har tilmed en betydning, om der er en tilhørende have eller altan. De varierende priser betyder dog, at der er stor chance for, at du vil kunne finde den lejebolig i Odder, der stemmer overens med dine ønsker og dit budget. 

Find en bolig til leje i Odder hos BoligZonen 

Hos BoligZonen formidler vi lejeboliger rundt omkring i hele Danmark. Vi ønsker nemlig at gøre det så nemt som muligt for dig at finde en lejebolig i Odder. Alt, du skal gøre, er at søge efter en lejebolig. Det gør du ved at bruge vores filtre og specificere antal værelser og prisklasse. Du kan også vælge at boligmatche din søgning, hvilket betyder, at du vil modtage en e-mail, lige så snart der kommer nye boliger på markedet, der passer med dine krav – og det er naturligvis gratis! Har du nogle spørgsmål til vores hjemmeside, kan du altid kontakte kundeservice

Vi glæder os meget til at hjælpe dig med at finde den lejebolig i Odder, du drømmer om!