Hjørring centrum

Faciliteter

Areal
116m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Skolegade
Forbrug:

900 kr/md

Depositum:

18.900 kr

Leje per måned:

6.300 Kr/md

Utrolig dejlig ny moderniseret lejlighed i Hjørring centrum på 2. sal. Der er bl.a. nyt køkken og trægulve overalt.

Stor lejlighed på 116 m2 til leje 9800 Hjørring

På Skolegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 116 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Skolegade i 9800

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Skolegade er 6.300 kr.
Depositum
Du skal lægge 18.900 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 9800 Hjørring

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 9800 Hjørring? Du kan i øjeblikket finde 113 lejemål i Hjørring netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.