2 værelses hus på 74 m2

Æbeløvænget,
7000 Fredericia

Månedlig husleje
8.360,-
Oprettet / Opdateret
112 dage siden
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Hyggeligt og lyst toværelses rækkehus med alt i hårde hvidevarer og skønne udearealer. Ideelt til senioren, parret, singlen eller senioren.

Køkken-alrum og stue Det indbydende og lyse køkken-alrum ligger i åben forbindelse med stuen. Det stilrene køkken har alt i hårde hvidevarer og er placeret praktisk i den ene ende af alrummet. Dette giver plads til et større spisebord samt gode muligheder for indretning af stuen. Værelser Boligen er indrettet med et rummeligt soveværelse med tre faste garderobeskabe. Badeværelse Fra entréen er der adgang til boligens enkle og stilrene badeværelse, som er opført med bruseniche, toilet, håndvask skabsopbevaring. Entré/Bryggers Den rummelige entré med vaskemaskine og tørretumbler samt et fast garderobeskab og masser af plads til både skoskab og bænk. Uderum Rækkehuset har egen skønne terrasse med direkte adgang fra alrummet. På forsiden af boligen er der både egne parkeringspladser (2 stk), opbevaringsskur samt plads til en havebænk eller et cafésæt.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 5570997
Boligtype
Hus
Antal værelser
2
Størrelse
74 m2
Husleje
8.360,-
Aconto
0,-
Depositum
25.080,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.