Lejebolig Fredericia

Godt ved vandet, lige i forlængelse af Lillebælt, ligger Fredericia. Hvis du er på jagt efter en lejebolig, studiebolig til leje, værelse til leje, hus til leje eller lejelejlighed tæt på vandet, kunne Fredericia derfor være et godt bud. Byen ligger centralt i det såkaldte trekantsområde, som består af Vejle, Fredericia og Kolding. På den anden side af Lillebælt finder man Middelfart og Strib. 

Fredericia er et vigtigt knudepunkt i Danmark på grund af byens placering med motorvejene E45 og E20. Stationen i byen er en af landets største, fordi den forbinder togtrafikken til og fra Jylland med resten af landet. Det gør det super let for pendlere og studerende at komme frem og tilbage fra Fredericia. 

Fredericias slogan er ”byen for alle”, som spores hele 350 år tilbage til Kong Frederik d. 3. Men også i dag er det et slogan, Fredericia praktiserer. Med en lejebolig, studiebolig til leje, værelse til leje, hus til leje eller lejelejlighed i Fredericia vil du derfor blive en del af en mangfoldig by med fine faciliteter, muligheder for blinde og døve, og som har en tegnsprogskole. 

Desuden vil du få en bolig til leje i en by med en spændende historie. Fredericia er en kongeligt anlagt fæstningsby, der som følge deraf har haft særlige privilegier og oplevet både sejre og nederlag i krige. Så er du historieinteresseret, kan du med en lejebolig, studiebolig til leje, værelse til leje, hus til leje eller lejelejlighed bo side om side med masser af unik historie, og ved at have en bolig til leje midt i det hele har du rig mulighed for at gå på opdagelse og udforske byens unikke historie. Blandt andet kan du tage en tur til Fredericia Vold, som er et af Nordeuropas største og mest velbevarede voldanlæg – stadig komplet med bastioner, raveliner, voldgrave og kanoer. 

Er du kulturelt interesseret, så vil du med en lejebolig, studiebolig til leje, værelse til leje, hus til leje eller lejelejlighed i Fredericia desuden blive en del af en by med adskillige kulturelle oplevelser – her er flere kunstgallerier, museer, arkitekttur og en masse særudstillinger. 

Hvis du er på jagt efter en lejebolig, studiebolig til leje, værelse til leje, hus til leje eller lejelejlighed i Fredericia, kan du kigge nærmere på de nybyggerier og de nye bydele, der er blomstret op de senere år. 

Kanalbyen

I Fredericia finder du blandt andet den nye bydel Kanalbyen, som bliver ét af Fredericias mest attraktive områder. Med en bolig til leje i Kanalbyen vil du være omgivet af storslået natur, den gamle bymidte samt det karakteristiske havnemiljø. Målet med den nye bydel Kanalbyen er at åbne Fredericia mod havet, og via Kanalbyen vil byens borgere have let ved at tilgå det maritime miljø – Kanalbyen fungerer nemlig som en passage hertil. Med en lejlighed til leje i denne nye bydel vil du bo direkte i forlængelse af Fredericias historiske bykerne, som rummer både butikker, restauranter, kultur- og erhvervsliv. Således vil du have en bolig til leje i en ny bydel, der er udviklet som en naturlig forlængelse af den gamle og som et nyt knudepunkt mellem byen og havet. I kanalbyen er bygget flere forskellige boligkomplekser, hvor du kan finde en bolig til leje.

Kongens Punkt

I Kanalbyen kan du blandt andet finde en lejlighed til leje i nybyggeriet Kongens Punkt. Her findes der både private boliger, almene familieboliger samt seniorboliger. Desuden er der i studieetagen og på første sal erhvervslokaler, hvor der er plads til forretning eller café med udsigt til Frederiks kanal. En lejlighed til leje i Kongens Punkt er i et byggeri, der varierer i højden mellem fire og fem etager. Med en bolig til leje her vil du desuden have adgang til en kælder med parkering, depotrum og elevatorforbindelser til de resterende af komplekset. En lejlighed til leje i Kongens Punkt vil desuden også være med et hyggeligt, semi offentligt gårdmiljø og tre store tagterrasser, hvor du vil have en storslået udsigt ud over området, kanalen og Lillebælt. 

Oldenborghus

Er du på jagt efter en ungdomsbolig til leje i Fredericia, kan du kigge nærmere på Oldenborghus. Her er ungdomsboliger i en urban stil, og inspirationen til Oldenborghus kommer fra havnen og storbyen. Facaden bliver opført i stål og mat glas, som vil blive opblødet af en masse grønt. Tanken med det urbane design er at gøre det anderledes og spændende både ude og inde i de 40 ungdomsboliger til leje. Med en bolig til leje her vil du blive en del af et nytænkende og hipt miljø.

Carolinelunden

I Kanalbyen kan du også finde en bolig til leje i det nye byggeri Carolinelunden, som bliver opført i de kommende år. Det vil bestå af 450 boliger til leje i en blanding af townhouses, karréhuse, punkthuse og rækkehuse. Med en bolig til leje i Carolinelunden, vil du blive en del af et historisk miljø, da bygningerne i form og skala referer til Fredericias historiske renæssancecentrum. 

Langebro

Et andet sted i Kanalbyen, du kan finde en bolig til leje, er i byggeriet Langebro. Det er smukke punkthuse, der er placeret på et moderne og indtagende fæstningsværk på kajkanten lige ud til Lillebælt. Du kan finde en bolig til leje fra 92 til 175 kvm. og med en lejlighed til leje i Langebro vil du desuden have mindst én altan samt et depotrum. 

Bådhusene

Med en bolig til leje i Bådhusene, vil du blive en del af et moderne og funktionelt boligbyggeri på tre etager. Her kan du få en bolig til leje i et plan, og du kan få en lejelejlighed på både 2 værelser og 3 værelser, som alle varierer i størrelsen 88 kvm til 123 kvm. I stueplan er der direkte udgang til have fra alle boligerne, og fra din lejlighed til leje på enten første eller anden sal, vil du have en altan. Desuden vil du bo i en lejlighed til leje, der har indretning af god kvalitet med nordiske takter, og du vil bo i hyggelige, grønne omgivelser, der lægger op til et indbydende udeliv samt et aktivt fællesskab med dine naboer. 

En bolig til leje i skøn natur

Uanset hvor du vælger at finde en bolig til leje i Fredericia, og om du leder efter en lejebolig, studiebolig til leje, værelse til leje, hus til leje eller lejelejlighed, vil du komme til at bo i en by med masser af skøn natur. Fredericia ligger nemlig midt i Danmarks største naturpark, Naturpark Lillebælt, hvor du kan finde både bælt, kyst og skov i nærområdet. Blot 10 minutters gang fra Kanalbyen ligger den børnevenlige Østerstrand, ligesom du ikke langt fra byens grønne voldanlæg finder de grønne Hannerupskove. 

Hvordan finder jeg en lejebolig i Fredericia?

Det kan være tidskrævende at finde en lejebolig i Fredericia. Vi anbefaler derfor, at du starter din boligsøgning så hurtigt som muligt. Hos BoligZonen har vi gjort det nemmere for dig som boligsøgende, ved at samle alle ledige lejeboliger i både Fredericia by og Fredericia Kommune

En god ide er at bruge filtrering i din boligsøgning, så den bliver så præcis som mulig.

Du kan også oprette en BoligMatcher, som løbende opdaterer dig på nye lejeboliger i lige præcis det område, som du søger bolig. 

Hvad koster en lejebolig i Fredericia?

En lejebolig i Fredericia koster i gennemsnit omkring 6.800 kr./mdr. Der er selvfølgelig forskel på, hvilken type lejebolig du leder efter. Gennemsnitsprisen på værelser og huse ligger mellem 1.700 kr./mdr. og 23.000 kr./mdr., mens lejligheder ligger på mellem 2.000 kr./mdr. og 23.000 kr./mdr.

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen finder du et bredt udvalg af lejeboliger i Fredericia. Vi gør alt hvad vi kan, for at alle boligannoncer på forhånd er godkendt af vores kundeservice, for at du slipper for bekymringer og kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig i Fredericia.

Har du specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig i Fredericia, kan du hurtigt og nemt benytte vores søgefunktion. Her kan du vælge den boligtype, som passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen til at definere størrelse, husleje og kvadratmeter på din kommende drømmebolig i Fredericia. 

Hvis du gerne vil være nogle af de første der ser nye lejeboliger, kan du nemt og hurtigt oprette en BoligMatcher og automatisk få en mail, når der dukker nye lejeboliger op i Fredericia.

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en lejebolig i Fredericia på BoligZonen.