Lejeboliger i Middelfart

Drømmer du om en lejebolig i Middelfart? Hos BoligZonen har vi sørget for at gøre det nemt for dig som boligsøgende at finde drømmeboligen. I denne guide til Middelfart bliver du derfor klogere på, hvad Middelfart kan byde på, samt fordelene ved at vælge en bolig i byen.

Middelfart er en købstad på Fyn, som tilhører Middelfart Kommune og Region Syddanmark. Byen har på nuværende tidspunkt omkring 15.922 indbyggere. Byen ligger mellem Lillebæltsbroen samt den gamle Lillebæltsbro. 

Fordelen ved Middelfart er blandt andet, at du får en række attraktive transportmuligheder, så du nemt og hurtigt kan komme fra A til B. 11 kilometer nordpå har du mulighed for at krydse broen og ende i Fredericia. Derudover kan du køre 46 kilometer for at ende i Odense eller 34 kilometer for at besøge Assens. Vi skal se meget mere på de mange fordele ved at finde en lejebolig i Middelfart nedenfor.

Attraktioner i Middelfart

Middelfart er kendt for at have et velfungerende kulturliv samt en spændende historie. Søger du efter lejligheder i Middelfart, er du garanteret vand, skov og strand samt gode indkøbsmuligheder, institutioner og skoler. 

Middelfart er især kendt for idylliske bindingsværkshuse, købstadscharme og kulturliv. Du kan lave alt lige fra sejlture på Lillebælt til kano-, kajak-, cykel- og vandreture, golf og meget mere. Middelfart har desuden et kulturhus, hvor du finder et udbud af forskellige oplevelser og kulturtilbud såsom et bibliotek, en restaurant og en biograf. 

Derudover har du mulighed for at deltage i koncerter og foredrag, hvis det er noget, der har interesse for dig. Generelt er Middelfart et attraktivt område for de kunstinteresserede, som har lyst til at besøge statsanerkendte museer som Middelfart Museum og Clay Keramikmuseum.

Som tidligere nævnt ligger Middelfart tæt på den gamle samt den nye Lillebæltsbro. Tager du forbi den gamle Lillebæltsbro, har du mulighed for at tage på bridgewalking, Her kan du vandre på toppen af broen med den rette vejledning. 

Shoppemuligheder i Middelfart

Som nævnt er der, foruden de spændende attraktioner og kulturlivet, også mulighed for gode indkøbsmuligheder. Gågaden er placeret ved havnen, så du samtidig får mulighed for at være tæt på vand og ikke mindst de to broer.

Blandt de forskellige shoppemuligheder er der både mulighed for at shoppe mode, brugskunst, sko, skønhed og meget mere. Derudover får du let adgang til fynske delikatesseforretninger, der byder på slagtervarer, økologiske varer, ost samt bagværk. Derudover er der også mulighed for at tage forbi de hyggelige caféer og restauranter, når du har behov for et hvil og en god bid mad. 

Lejligheder i Middelfart

Er du fortsat på udkig efter lejeboliger i Middelfart, får du en by, der, udover at summe af liv og kultur, også ligger forholdsvist tæt på Fredericia og Assens. Derudover kommer der løbende nye, attraktive bolig- og erhvervsområder. Det betyder med andre ord, at byen er i rivende udvikling. 

Byen er desuden ideel til dig, der skal pendle til og fra arbejde. Her findes nemlig mange forskellige jobmuligheder, hvis du er villig til at pendle i en time. Derudover finder du både dagpleje, vuggestue, skoler og SFO’er i byen. 

Generelt er Middelfart en ideel by til alle aldre, da der er oplevelser for både børn, voksne og ældre. Er du på udkig efter en lejebolig i et område, hvor der både er natur og et spændende byliv, bør du i høj grad overveje at bosætte dig i Middelfart. Til trods for de mange muligheder er der alligevel tale om en rolig atmosfære, hvor du især kan nyde godt af vand, strand, kultur og shoppemuligheder.

Hvad koster lejligheder i Middelfart?

Priserne på boliger i Middelfart afhænger af, hvilken bolig du vælger. For at give et klart eksempel på, hvad lejligheder i Middelfart kan koste, tager vi udgangspunkt i en gennemsnitslejlighed. Gennemsnitslejligheden er mellem 60-102 kvadratmeter og har et prisleje på mellem 5.700-9.350 kr. alt efter, hvilken lejlighed du vælger. 

Priserne på boliger i Middelfart er derfor overkommelige, og du kan også sagtens vælge at udleje din bolig i Middelfart, hvis du ønsker at gøre det. Fordelen er nemlig, at Middelfart fortsat er en populær by på grund af de forskellige attraktioner og muligheder, vi har været omkring.

Find lejligheder i Middelfart

Som vi tidligere har nævnt, er det vores vigtigste opgave hos BoligZonen at sørge for, at du finder den helt rette lejebolig. Derfor gør vi generelt meget ud af at vise et transparent marked. Alle vores annoncer er i den forbindelse godkendt af vores kundeservice, så sikkerheden er i top.

Derudover har vi sørget for, at du nemt og hurtigt kan afgrænse din boligsøgning ved at bruge vores smarte og enkle søgefunktion. Her vælger du selv størrelse, antal værelser og pris på din kommende lejebolig.

Som tidligere nævnt kan du også sagtens bruge vores platform, hvis du ønsker at udleje din bolig. Du skal blot oprette en udlejningsannonce. Vi tilbyder desuden en gratis og nem digital lejekontrakt, du kan bruge i forbindelse med udlejning.