Lejeboliger i Assens

Drømmer du også om at bo i Assens tæt på Lillebælt og skøn natur og kultur? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos BoligZonen har vi gjort det nemt for dig som boligsøgende at jagte din drømmebolig på vores platform. Her har vi i øjeblikket flere forskellige boligannoncer at vælge imellem. Siden bliver løbende opdateret, så vi anbefaler, at du holder øje herinde.

Assens er en lille by med egen kommune, der tilhører Region Syddanmark på Fyn. Byen har i øjeblikket 6.209 indbyggere og er placeret langs Kysten i Fyn. Byen er således placeret på en måde, der gør det overskueligt at tage fra A til B. Derudover vil du i Assens være omringet af natur samt mulighed for at leve bylivet, hvis du er til dét. En lejebolig i Assens er således det essentielle valg for dig, der gerne vil have lidt fra begge verdener – både natur og byliv.

Nedenfor kan du læse meget mere om Assens og blive klogere på, hvordan du finder din drømmelejlighed- eller bolig i byen. 

Attraktioner i Assens 

Assens byder både på en bred diversitet af kultur og historie, og, ikke at forglemme, en lang række skønne naturoplevelser. Assens er først og fremmest en tidligere købstad fra middelalderen. I 1800-tallet begyndte byens industrialisering, og siden da er der kommet 50 specialbutikker og øvrige tiltag i byen. Med andre ord er Assens en by med et stærkt erhvervsliv, hvilket kan være tillokkende for boligsøgende.

Du har mulighed for at blive meget klogere på Assens’ historie og kultur ved blandt andet at besøge Museum Vestfyn, som tilbyder flere forskellige udstillinger i Assens. Her får du dybdegående indsigt i byens historie og udvikling gennem årene. Du kan desuden tage med på byvandring i bykernen, som finder sted i den gamle Assens købstad. Derudover kan du ovenikøbet få lov til at opleve Assens Miniby, som blev stiftet tilbage i 1990. Minibyen giver et fint overblik over byen og dens historie. 

Udover de kulturhistoriske aktiviteter i byen finder du desuden Assens Havn, der beregnet til træskibe og tursejlere. Derudover har du adgang til Assens Marina, hvis du er vild med at gå langs vandet, mens du har udsigt til de mange forskellige skibe. Har du børn, kan du også besøge de mange sjove og moderne legepladser i byen. 

Assens Handelsstandsforening

En anden fordel ved at finde lede efter lejligheder i Assens er, at du også får del i Assens Handelsstandsforening. Her vil du blive mødt af en samling af byens mange butikker og erhvervsdrivende. Den hyggelige gågade byder på mange forskellige shoppingmuligheder, som foreningen har sørget for at stable på benene for byens kunder og gæster. 

Har du brug for at stille din appetit eller tørst, kan du også besøge byens mange forskellige caféer eller restauranter. Alt i alt får du altså her en by, der byder på lidt af det hele for dig, der er på udkig efter en lejebolig i Assens.  

Lejligheder i Assens

Assens Kommune har intet mindre end fire bakketoppe, du kan udforske, hvis du har brug for at få luft under vingerne og ro i maven. Her får du altså en helt unik udsigt over byen, som hver især netop er blevet kategoriseret som mindre bjerge. Derudover kan du også mulighed for at bade i flere forskellige områder, hvis du er til dét.

Vælger du at finde en lejebolig i Assens, får du altså lidt fra begge verdener. Du får nemlig også et engageret kulturliv udover naturen, hvor der blandt andet bliver afholdt en række kulturelle indslag hvert år. Det stærke foreningsliv gør desuden byen til et attraktivt sted at søge bolig. Her er nemlig blandt andet en lokal sportsforening, der tilbyder intet mindre end ni forskellige sportshaller. Derudover har Assens også en musikalsk skole til dig, der elsker at spille musik.  

Transportmæssigt ligger Assens som nævnt tæt på Lillebælt og kun 45 minutters kørsel fra Odense. Det gør det nemt at pendle frem og tilbage mellem danske destinationer.

Hvad koster en lejlighed Assens? 

Priserne afhænger af lejlighedens værelser, areal samt beliggenhed. Tager vi udgangspunkt i en lejlighed på mellem 62-140 kvadratmeter, kan du forvente et prisleje på 4.795-9.274 kroner om måneden. Her er det selvfølgelig altid vigtigt at være opmærksom på beliggenhed, når du leder. 

Find lejlighed i Assens

Når du skal ud at vælge mellem de mange lejeboliger i Assens, som løbende kommer på siden, anbefaler vi, at du bruger vores søgefunktion til at administrere din søgning. Det gør det generelt nemmere for dig at vælge en bolig, eftersom indholdet bliver afgrænset, så det matcher dine præferencer og behov. 

Ønsker du at udleje en bolig eller et værelse, kan du også gøre dét på siden ved at oprette en udlejeannonce. Vi ønsker dig alt muligt held og lykke i din jagt efter lejeboliger i Assens.