Ny og dejlig lejlighed Nørresundby

Faciliteter

Areal
83m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Lindholmsvej
Forudbetalt leje:

8.200 kr

Depositum:

24.600 kr

Leje per måned:

8.200 Kr/md

Disse nybyggede lejligheder er klar til indflytning medio sommer 2019. Lejlighederne i stuen har udgang til terrasse. Lejlighederne på 1. sal har altan.

Stor lejlighed på 83 m2 til leje 9400 Nørresundby

På Lindholmsvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 83 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Lindholmsvej i 9400

Husleje
Du skal betale 8.200 kr. om måneden for dette lejemål på Lindholmsvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 24.600 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 9400 Nørresundby

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 9400 Nørresundby? Du kan i øjeblikket finde 62 lejeboliger i Nørresundby netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.