2 værelses lejlighed på 49 m2

Mosegårdsvej,
7000 Fredericia

Månedlig husleje
5.950,-
Oprettet / Opdateret
6 dage siden
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Ny og moderne lejlighed i Erritsø, Fredericia. Lejligheden indeholder nyt køkken med alt i hårde hvidevarer samt stor terrasse.

Køkken og stue Skøn toværelses lejlighed med integreret køkken og stue, hvor der også er plads til spisebord. Køkkenet er lyst og har alt i hårde hvidevarer, som gør madlavning til en leg. Soveværelse Fra alrummet er der adgang til boligens soveværelse, som indeholder et garderobeskab og plads til en seng. Badeværelse Lejligheden har et dejligt badeværelse i enkel og moderne stil. Badeværelset indeholder bruseniche, toilet, håndvask og en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Entré Lejligheden byder velkommen gennem en entré med plads til opbevaring af overtøj og fodtøj. Uderum Med til denne lejlighed hører en stor, indbydende terrasse, som i sommerhalvåret forlænger boligens leverum. Terrassen tilgås via køkken-alrummet, og den har en god størrelse til et sæt havemøbler, en grill, blomsterkrukker m.m.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6024371
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
2
Størrelse
49 m2
Husleje
5.950,-
Aconto
750,-
Depositum
17.850,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.