RENOVERET 3 VÆRELSES LEJLIGHED I GRENAA CENTRUM

Faciliteter

Areal
80m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Vestervej
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

8.500 kr

Depositum:

16.500 kr

Leje per måned:

5.500 Kr/md

YDERLIGE INFORMATION OM LEJEMÅLET KAN INDHENTES HOS UDLEJER

Stor lejlighed på 80 m2 til leje 8500 Grenaa

På Vestervej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 80 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Vestervej i 8500

Husleje
Huslejen for denne bolig på Vestervej  ligger på 5.500 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 16.500 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 8500 Grenaa

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8500 Grenaa? I øjeblikket kan du finde 11 lejeboliger i 8500 Grenaa her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.