Lejebolig Grenå

Grenå eller Grenaa er en ægte havneby i Østjylland med omkring 15.000 indbyggere. Byen ligger i Norddjurs Kommune og er den største by på Djursland. Fra Grenå kan du sejle med færger til Anholt og Halmstad i Sverige. Derudover kan du komme til Bønnerup Strand (18 km), Ebeltoft (31 km), Rønde (34 km), Randers (55 km) og Aarhus (60 km). Men der ligger også en række mindre byer tættere på, hvor flere også vælger at slå sig ned i en lejebolig – det er byer som Brøndstrup, Albæk, Rimsø, Veggerslev, Voldby, Hammelev, Åstrup, Dolmer, Enslev, Ginnerup, Revn, Ålsø og Ålsrode.

Grenaa er en spændende og ikke mindst hyggelig historisk by, som har været købstad siden helt tilbage til 1445. Og så har du gode muligheder indenfor indkøb til det daglige, men du finder også mange fine specialbutikker. Butikkerne, caféerne og restauranterne er typisk centreret omkring bymidten og det gamle middelaldertorv, hvor Grenaa Kirke også ligger.

Fra middelaldertorvet går der tre gågader ud, som alle har mange butikker. Vest for torvet går Lillegade, som er byens mest kendte restaurant-gade. Følger du Lillegade kommer du forbi sidegaden Nederstræde, som er et besøg værd, da der ligger de hyggeligste små bindingsværkhuse. I centrum af byen finder du også en legeplads, som er flittigt brugt af byens børn. 

Grenaa har ikke kun en hyggelig by, de har også en dejlig natur. Langs Grenå via en lille sti finder du f.eks. Grenaa Å og den vil tage dig fra byen og ned til havnen. Åen forbinder altså lystbådehavnen med byen og går du endnu længere kommer du ud til Grenaa Golfbane og videre ud til Kolindsund. 

På den vej kommer du forbi en anden spændende ting, for dig som boligsøgende, nemlig Åbyen, som er et nyere boligområde. Åbyen er en kunstig ø med små kanaler og den er særdeles populær med dens rekreative miljø.

Hvis vi lige skal runde naturen omkring Grenaa af, så vil du opleve at byen ligger i det der hedder fladt terræn, mens bydelene udenfor centrum ligger i mere bakkede omgivelser. Omkring byen finder du smukke klitter, sandstrande, enge, plantage, skove samt to tørlagte søer, Kragsø og Kolindsund. 

Jyllands østligste punkt ligger også ved Grenaa og hedder Fornæs. Fornæs ligger på en 10 km lang kystlinje ud mod Kattegat ved Stensmark Strand. 

Som du måske kan fornemme er der meget ved Grenaa som er enormt tiltalende. Og det er også grunden til at mange overvejer at bosætte sig i Grenå. Byen har mange forskellige muligheder, hvis du er på udkig efter en lejebolig Grenå. Du kan både finde en lejlighed Grenaa i midtbyen, hvor du vil være tæt på det hele, men du kan også vælge at slå dig ned i et hus til leje uden for byen i nogle af de mange hyggelige bydele omkring centrum. På BoligZonen kan du også finde et værelse til leje, en studiebolig eller et rækkehus til leje. 

Trafik omkring, til og fra Grenaa

Det er let at komme omkring i Grenaa med Cityringen. Havnevej, Østerbrogade og Østergade er alle større veje, som forbinder Cityringen ved Kannikegade og Rosengade.

Josiassensvej forbinder Østerbrogade og Ringvejen, som går gennem byens uddannelsesområde, hvor Grenaa Gymnasium og Viden Djurs Gymnasier ligger. Bavnehøjvej kommer ind fra nordvest og kobler sig derved på Cityringen ved Vesterport. Denne vej går gennem bydelen Bavnehøj og ender ved en anden bydel, der hedder Dolmer. En sidevej til Bavnehøjvej er Sugehusvej, hvor du finder Grenaa Sundhedshus. Århusvej er, som navnet nok afsløre, indfaldsvejen fra Aarhus og vejen forbinder bydelen Fuglsang / Hessel med indreby. Nord for Grenaa løber omfartsvejene Mellemstrupvej, Bredstrupvej og Kattegatvej.

Grenaa Station er endestationen på Grenaabanen, som er den første etape af Aarhus Letbane. Fra Grenå kan du blandt andet komme til Skejby Sygehus, Aarhus Universitet, Aarhus Hovedbanegård og Viby. Grenaa Station er ikke den eneste i byen, da du også finder Hessel Station og Grenaa Havn Station.

Hvordan finder jeg lejeboliger i Grenaa?

Det kan tage lidt tid at finde en lejebolig Grenaa – og finder du ikke det du søger, men stadig gerne vil finde noget i området kan du tage et kig på Norddjurs Kommune, hvor vi også har et udvalg af lejeboliger. Hos BoligZonen har vi gjort det nemmere for dig som boligsøgende, ved at samle alle ledige lejeboliger i Grenå ét sted. Husk at bruge filtrering i din boligsøgning, så den bliver så præcis som mulig.

Hvad koster en lejebolig i Grenaa?

En lejebolig Grenaa koster i gennemsnit omkring 4.700 kr./mdr. Der er selvfølgelig forskel på, hvilken type lejebolig du leder efter. Gennemsnitsprisen på værelser og huse ligger mellem 3.700 kr./mdr. og 9.0200 kr./mdr., mens lejligheder ligger på mellem 1.600 kr./mdr. og 7.800 kr./mdr. 

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen finder du et bredt udvalg af lejeboliger Grenaa. Vi gør alt hvad vi kan, for at alle boligannoncer på forhånd er godkendt af vores kundeservice, for at du slipper for bekymringer og kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig i Grenaa.

Har du specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig i Grenaa, kan du hurtigt og nemt benytte vores søgefunktion. Her kan du vælge den boligtype, som passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen til at definere størrelse, husleje og kvadratmeter på din kommende drømmebolig i Grenaa. 

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en lejebolig i Grenaa på BoligZonen.

Hos BoligZonen kan du også udleje din bolig, hvis du skal flytte pga. pladsmangel eller måske bare gerne bo i et andet område.