Totalt nyistandsat

Faciliteter

Areal
114m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Torvet
Forbrug:

3.600 kr/md

Forudbetalt leje:

21.600 kr

Depositum:

21.600 kr

Leje per måned:

7.200 Kr/md

114 kvm. stor lejlighed, der netop er total nyistandsat og alt fremstår lyst og venligt. Er indrettet med tre rummelige værelser, stort og åbent køkken/alrum og stue samt badeværelse med brus og hvidevarer. Årligt varmeforbrug anslået til kr. 5.100. Der er veluxvinduer med kig til torvet, og altan på ca. 8 kvm. med fin udsigt mod havnen og fjorden. Flotte trægulve og alt malet i lyse farver. Incl. renovation. Mulighed for at tilkøbe parkering. Flyt ind i morgen :-).

Stor lejlighed på 114 m2 til leje 7620 Lemvig

På Torvet finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 114 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Torvet i 7620

Husleje
Huslejen for denne bolig på Torvet ligger på 7.200 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 21.600 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7620 Lemvig

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 7620 Lemvig? I øjeblikket kan du finde 14 lejeboliger i 7620 Lemvig her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.